Hotell i Florens

Kraft Hotel

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Ett bra hotell mitt i stan

Detta är inget lyxhotell, men ändå ett mycket stiligt och behagligt hotell i en lugn del av Florens. Oavsett om du är i Florens på en romantisk resa, eller i staden på arbete, så är Hotel Kraft ett bra val.

Hotel Kraft har ett bra urval av faciliteter, tillräckligt för att spendera en hel dag på hotellet, om du av någon anledning inte vill spendera dagen i stan. Takterrassen är helt fantastisk, och du kan äta fin lunch och dricka ett glas lokalt vin där uppe, medan du njuter av utsikten över staden och de omkringliggande kullarna. Hotellets pool har en bra storlek och ger dig precis den förfriskningen du behöver efter en dag full av sol. Det finns liggstolar och parasoll till fri användning för att göra ditt besök på takterrassen så skönt som möjligt.

Är du affärsresenär?

Om du har behov av att arbeta medan du är på hotellet, så är det inga problem. Det finns gratis wifi på hela hotellet, och det finns också kontorsartiklar för att underlätta ditt arbete. Dessutom kan du hitta en parkeringskällare i närheten av hotellet för 22 Euro.

Läs mer om Kraft Hotel

Ett lugnt område i Florens

Hotel Kraft ligger i ett lugnt område nära tågstationen Santa Maria Novella, Ponte Vecchio och floden Arno. Det tar endast cirka 15 minuter att gå in till centrum och staden, och det är inte på tal om en tråkig promenad - i Florens finns det alltid saker att titta på!

Små, trevliga och sköna rum

Alla 77 rum på Hotel Kraft har nyligen blivit renoverade för att ge gästerna en mer modern och trevlig stämning, med rum inredda i färger med varma toner. Alla rum är utrustade med aircondition eller uppvärmning, värdebox, minibar, telefon, TV, gratis wifi och privat badrum med dusch.

Läs om rummen på Kraft Hotel

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map