Hotell i Florens

J and J Historic House Hotel

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Området Santa Croce är ett av de mer populära i Florens, och det är här många av de lokala invånarna väljer att bosätta sig. Det beror band annat på att området ligger lite tillbakadraget från stadens största turistattraktioner, men ändå har du bara 500 meter till den stora domkyrkan Santa Maria del Fiore, och ännu kortare avstånd till den vackra kyrkan Santa Croce - så du bor trots allt med promenadavstånd till Florens alla sevärdheter.

Som gäst hos en privat familj

Via di Mezzo är i sig själv en ytterst anonym gata, och du får titta noga för att få syn på hotellet som gömmer sig bakom de tjocka murarna. Men när du går genom glasdörren, träder du in i en helt annan värld, och det är nu äventyret börjar. Som redan nämnt, är J and J Historic House inrett i ett före detta kloster, och det präglar naturligtvis byggnaden. Vi är övertygade om, att du snabbt glömmer att du bor på ett hotell, för både inredningen och atmosfären är så pass familjär att du kommer känna dig som en gäst hos en privat familj. Den serviceinriktade personalen kommer också att göra allt för att du ska känna dig som hemma, och receptionen är öppen dygnet runt, om du har behov av tips eller hjälp.

Läs mer om J and J Historic House Hotel

Njut av tillvaron på den lilla innergården

Efter en spännande dag i den kända staden, kommer du säkert uppskata möjligheten att slå sig ner i det mysiga vardagsrummet med dess mjuka soffor, eller på den härliga innergården, medan bartendern serverar dig ett glass kallt vin eller en god kopp italienskt kaffe. Dagens första måltid kan du inta i frukostmatsalen, men du är också välkommen att sitta utomhus, om du föredrar det. Då hotellet är inrett i en historisk byggnad, har man inte kunnat installera en hiss, så du ska vara inställd på att det är ett gäng trappsteg att gå upp för, också med bagage.

Valet mellan bil och offentlig transport

Vi rekommenderar att du ankommer med offentlig transport då hotellet ligger mitt i det historiska centrumet, som är en så kallad ZTL-son där du behöver särskild tillåtelse för att köra in och där parkeringsmöjligheterna är begränsade. Väljer du ändå att ankomma i bil, kan hotellet hjälpa till med både parkering, samt att anteckna ditt registreringsnummer i kommunens register så att du slipper böter. Har du behov av att komma i kontakt med omvärlden, finns det gratis wifi i de gemensamma utrymmena, men på grund av tjocka murar, är det svårt att få internet att fungera på rummen.

Bekväma rum i flera kategorier

På J and J Historic House, finns totalt 21 helt unika rum och svier, och det finns inte två som liknar varandra. Några är ganska blygsamma, både i storlek och inredning, medan andra påminner om hela balsalar och är utrustade som om du bodde på ett slott. Rummen har som minimum aircondition/värme, minibar, kassaskåp, satellit-TV, telefon samt badrum med toalett, dusch eller badkar och hårfön.

Läs om rummen på J and J Historic House Hotel

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av J and J Historic House Hotel

Läs personliga omdömen av J and J Historic House Hotel som ligger i Florens. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av J and J Historic House Hotel. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av J and J Historic House Hotel

Läs mer
 
search map