Hotell i Florens

Hotel Torre Guelfa

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotellet ligger i ett palats från 1200-talet vilket innebär att inget rum är det andra likt. Här finns ett vackert allrum där det ibland arrangeras pianokonserter. Men det mest imponerande är hotellets privata torn, som byggdes av Buondelmonti-familjen och där du som gäst kan koppla av och njuta av vyerna staden har att erbjuda.

Charmigt hotell med bästa utsikt

Trots sin enkelhet, med lite nötta möbler, är detta ett charmerande hotell med vänlig personal som ser till att du har det bra. Här finns förutom tornet, där du kan sippa på något gott samtidigt som du ser solen gå upp och ner, en frukostmatsal.

Mitt i historiska centrum

Läget är ett av de bästa! Hotellet som ligger i en smal gränd har nämligen stadens härliga utbud alldeles utanför dörren, vilket innebär att du snabbt och enkelt kan ta dig fram och tillbaka till hotellet efter dagens strapatser. Och att du har en uppsjö med restauranger och uteserveringar inom kort promenadavstånd. Med andra ord, har du aldrig långt hem.

Läs mer om Hotel Torre Guelfa

Något som kan vara bra att veta för dig som ankommer med bil är att du måste kontakta hotellet innan, så att de kan registera in ditt regestreringsnummer. Annars får du inte köra in i stadens historiska del. Hotellet har ingen egen parkering men receptionen kan ge dig tips om närmsta garage de samarbetar med.

Rum i klassisk stil

Det finns totalt 31 rum på Hotel Torre Guelfa som är enkla men komfortabelt inredda, alla i olika stilar och färger. Här finns aircondition, Sat-Tv samt Wi-Fi. Rummen ligger fördelade på alla plan och några rum har heltäckningsmatta. Det finns fyra olika rumstyper.

Lägenheten ligger i annan byggnad ett par minuter (till fots) bort från hotellet.

Läs om rummen på Hotel Torre Guelfa

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map