Omdömen från Hotel Spagna Varsavia

Hotel Spagna
 
Hotel Spagna Varsavia är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Spagna Varsavia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Florens här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Spagna Varsavia

Läs personliga omdömen av Hotel Spagna Varsavia som ligger i Florens. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Spagna Varsavia. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Marianne och sällskap från Göteborg i Sverige bodde på Hotel Spagna i Florens från den 22. till den 23. augusti 2008.

Vi hade bokat hotellrum via er i Florens och Rom. Hotellet i Rom är alldeles utmärkt, ligger nära stationen, är fräscht och hyfsat stora rum. Hotellet i Florens var vi däremot inte så glada för. Det låg nära stationen och det var bra, men rummen var mycket små, mot bakgårdar. Det fanns inte hiss men däremot många trappor. Skillnaden mellan de här två tvåstjärniga hotellen är stor. Visserligen kostde det i Rom något mer, men skillnaden i standard var ju jättestor.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2008
Antal resande 4 Vuxna
Namn
Lars med familj från Malmö i Sverige bodde på Hotel Spagna i Florens från den 14. till den 15. september 2007.

Som svar på Er fråga gällande vår resa i Italien vill jag påstå att allt var till belåtenhet. Alla bokningar ifrån lägenheter hotell till bilar har fungerat helt tillfredsställande och utan några som helst komplikationer. Hotellet i Florens var kanske i enklaste laget med väldigt smala besvärliga trappor upp till receptionen, men med väldigt trevlig personal. Eftersom vi är väldigt förtjusta i Italien och har rest där många gånger kommer vi förmodligen efter denna resa att anlita In-Italia någon mer gång framöver. Tack.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Februari 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2006
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2005
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2005
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2005
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Mars 2005
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map