Hotell i Florens

Hotel Santa Croce

 
Hotel Santa Croce är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Santa Croce är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Florens här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Bra service och endast 10 rum

Hotel Santa Croce har fått sitt namn av den närliggande kyrkan Santa Croce, som är en av Florens mest välbesökta sevärdheter. Det är ett litet hotell med endast 10 rum, som är inrett i ett av Florens gamla palats, som härstammar från 1700-talet. Även om det är ett litet hotell, finns det en reception som är betjänad dygnet runt, och det finns dessutom wifi på hotellet. Du har möjlighet för att äta en kontinental frukost på hotellet, innan du beger dig ut för att uppleva den spännande staden, och när du kommer tillbaka kan du få en kopp kaffe eller ett gott glas vin i hotellets bar. Trots att det endast har 2 stjärnor, får Hotel Santa Croce höga betyg av sina gäster, och det är alltid bra att veta.

Promenadavstånd till stadens alla sevärdheter

Föredrar du att uppleva staden på cykel, så finns det en cykeluthyrning i närheten, annars ligger de flesta av stadens spännande sevärdheter inom promenadavstånd. Inom ett avstånd av max 500 meter, hittar du både rådhuset Palazzo Vecchio, konstmuseet Gli Uffizi och den imponerande domkyrkan Santa Maria del Fiore med Brunelleschis världsberömda kupol. Det finns också många restauranger nära hotellet, och du bor först och främst dörr i dörr med lokala invånare, vilket är en upplevelse i sig själv.

Läs mer om Hotel Santa Croce

Enkla och bekväma rum

Rummen är fina men enkelt inredda i klassisk stil. Alla rum har som minimum aircondition, TV, kassaskåp, wifi samt badrum med toalett, dusch och hårfön.

Rummen på Hotel Santa Croce

Dölj texten
 
 
search map