Omdömen från Hotel River

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel River

Läs personliga omdömen av Hotel River som ligger i Florens. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel River. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2010
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Goran med sällskap från Karlskrona i Sverige bodde på Hotel River i Florens från den 2. till den 4. juni 2008.

Hej! Vi var mycket nöjda med boende och resan! Får verkligen ge en stort eloge till den som bokade våra hotell. Mycket bra beläget och rum högt upp så att vi fick njuta av den underbara "Toscanska" landskapet. Allt fungerade perfekt förövrigt. Vi kommer att återkomma! Hälsar Helene och Göran

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Ewa med sällskap från LANDVETTER i Sverige bodde på Hotel River i Florens från den 14. till den 18. april 2008.

Florens har så mycket historia och vackra monument att erbjuda att det nästan är svårt att ta in allt på några dagar. Jättemysigt att strosa runt på stadens kullerstensgator, sätta sig på något café eller trattoria, ta ett glas vin och titta på folk. Hotellet låg ju dessutom på gångavstånd in till sta´n.Hotel River var ett ordinärt hotell med helt okey rum. Vi hade nog fått sviten med balkong ut mot gatan. Det vi måste klaga på är dock frukosten som inte var av denna värld! Torra frallor, torftigt pålägg och kaffe som smakade allt annat än kaffe. Tråkigt eftersom vi beställde Kaffe Amerikano i baren en kväll, som verkligen var jättegott. Detta var dock inte möjligt att få på morgonen, fick vi veta! Vår höjdpunkt måste vi berätta om och det var att vi en dag tog en cykeltur med Per´s Bike Rides. Det var en heldagstur på cykel upp bland Toscanas kullar (25 km). Målet var en gammal 1600-tals villa uppe i bergen där vi avnjöt en fantastisk lunch med vin och olivolja som producerats på gården. Vi fick även en rundvandring och guidning om tillverkningen. Den här turen är något vi varmt vill rekommendera. Även om vi inte är några vana cyklister så gick det bra och det var det en otrolig upplevelse! Värdparet för cykelturen var fantastiska och de 70 euron som det kostade inkluderade såväl guidning och transport som cyklar och lunch. Det var värt varje krona! Mer finns att läsa på www.persbikerides.com.

In-Italias kommentar

Man bör tänka på att frukostarna inte är som i Sverige och att man kanske inte har det utbud på frukostbordet som vi är vana vid.

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Mikael med sällskap från GANTOFTA i Sverige bodde på Hotel River i Florens från den 17. till den 19. april 2008.

Hejsan, Till att börja med; mycket trevligt och uppskattat att få detta "uppföljningsmail" från er. Var staden och området trevligt? Mycket trevligt. Florens är en fantastisk stad på många sätt. Maten och arkitekturen för att nämna några. Har boendet levt upp till era förväntningar? Ja det får vi säga. Det var en bit att traska till centrum men det var å andra sidan ingen nackdel att "sätta maten" innan man slumrade in ;-). Har ni tips till nästkommande? Om ni kör bil, ta med GPS! Den var ovärderlig under hela resan för oss. Har ni andra kommentarer om boendet, området, den lokala befolkningen eller oss? Vi har en på alla sätt positiv bild med oss hem, av Florens, Toscana och dess invånare. Vi kommer med säkerhet att titta på ert framtida erbjudande vid nästa Italienresa, för till Italien blir det igen, det är bara fråga om när! Tack ska ni ha, mvh, Mikael Johansson

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Per med sällskap från Uppsala i Sverige bodde på Hotel River i Florens från den 1. till den 4. mars 2008.

Hej, Vi hade en riktigt bra semester i Italien. All bokning Ni gjort funkade jättebra. Kommer definitivt rekommendera In-Italia till andra. Vänlig hälsning Per Eriksson

Upplysningar om recensenten

Resperiod Mars 2008
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Marignolle Relais & Charme

Florens, Toscana

Hotel Palazzo Ricasoli

Florens, Toscana

Hotel Machiavelli

Florens, Toscana

Rekommendationer till dig

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

search map