Hotell i Florens

Hotel River

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Bo mitt i smörhålan

På Hotel River, som är inredd i en vacker gammal villa från slutet av 1800-talet, bor du längs floden Arno och i promenadavstånd (10-20 min) till de flesta av Florens sevärdheter. Utsiktsplatsen Piazzale Michelangelo ligger på motsatt sida om floden, där du också hittar Palazzo Pitti och stadens stora gröna parker. Det finns både restauranger och caféer i närheten av hotellet, och i centrum hittar du ett stort urval av butiker samt ännu fler restauranger.

Njut av utsikten från den gemensamma terrassen

Hotellet har blivit renoverat de senaste åren och framstår idag som ett trevligt 4-stjärnigt hotell. Det finns en reception som är öppen 24 timmar om dygnet, en liten bar, frukostrestaurang, salong, uterum och på översta våningen hittar du den lilla gemensamma terrassen med några få bord och stolar - här har du dessutom en fantastiskt fin utsikt över floden. Det finns möjlighet att ta med mindre djur (max 8 kg) på hotellet, om du informerar om det i god tid. Priset för detta är 15 euro per dag (januari 2017) och du betalar på stället.

Läs mer om Hotel River

Om du ankommer i bil

Om du ankommer till Florens i bil, kan det vara bra att veta att hotellet har ett avtal med ett närliggande garage där personalen hämtar och lämnar din bil. Priset är 25 euro per dag (januari 2017). Det finns ett litet torg framför hotellet, där du kan parkera medan du lastar av bilen, och det finns naturligtvis också möjlighet för att parkera på de offentliga parkeringsplatserna i närheten. Kommer du med offentlig transport, finns det en buss från centralstationen Santa Maria Novella som stannar precis vid hotellet.

Rum med utsikt

På Hotel River finns det totalt 38 rum i olika kategorier. En del är renoverade i modern och minimalistisk stil, medan andra är av lite äldre dato hållna i den klassiska stilen. Det finns några få rum med utsikt mot Arno och Piazzale Michelangelo, men vi vill göra dig uppmärksam på, att det är förhållandevis mycket trafik längs floden, som kanske kan vara störande även om rummen är ljudisolerade. Alla rum har telefon, aircondition, sat-TV, minibar, kassaskåp, wifi samt badrum med toalett, dusch eller badkar och hårtork.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Marignolle Relais & Charme

Florens, Toscana

Hotel Cellai

Florens, Toscana

Hotel Astro Mediceo

Florens, Toscana

Rekommendationer till dig

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

search map