Hotell i Florens

Hotel Pierre

 
Hotel Pierre är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Pierre är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Florens här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Du bor mitt i smeten

Du bor som sagt mitt i smeten. Läget innebär att du aldrig behöver ta dig långt för att äta och dricka gott, och du har faktiskt en trevlig restaurang med uteservering redan på samma gata du bor på. Flera klädaffärer, barer och uteserveringar har du runt nästa hörn på Via Calimala och till stadens stora skinnmarknad vid Piazza San Lorenzo tar det endast ca 10 minuter att gå till.

Hotell med vänlig personal

På Hotel Pierre blir du väl omhändertagen och personalen gör sitt bästa för att se till att du har det bra. Här finns en lobby med reception samt ett allrum där du kan slå dig för att planera dagen. Receptionen hjälper dig gärna med allt du behöver veta och om du vill boka upp olika evenemang och sevärdheter.

På hotellet finns även en frukostmatsal som serverar frukostbuffé och bar där du kan beställa in något gott att dricka.

Läs mer om Hotel Pierre

För många är läget något av det viktigaste när det gäller val av boende i en stad som Florens. Är det så även för dig då kan du titta lite närmre på Hotel Pierre. Den fina gamla byggnaden ligger nämligen i stadens historiska del endast ca 500 meter från en av Florens viktigaste piazzor, Piazza del Duomo. Mer centralt än så kan det knappast bli.

Du bor i komfortabla rum

Rummen på Hotel Pierre är både trevliga och komfortabla. Här finns 50 rum i olika kategorier och vi kan erbjuda dig boende i dubbelrum och dubbelrum (deluxe). De är alla utrustade med aircondition, Wi-Fi, Sat-TV, minibar, kassafack samt badrum med dusch/kar och hårtork.

Dölj texten
 
 
search map