Hotell i Florens

Hotel Pendini

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotellet har som sagt ett mycket bra läge i centrala Florens. Du har endast ca 350 meter från Piazza della Signoria, ca 450 meter till Piazza del Duomo och Ponte Vecchio. Med andra ord, kan det knappt bli mer centralt.

Här är både hemtrevligt och gästvänligt

Hotel Pendini är ett omtyckt hotell och mycket beror på den fina och hemtrevliga miljön samt den trevliga personalen. På hotellet finns ett frukostrum där det serveras frukost mellan kl.07:30 och 10:00 i form av buffet. Hotellet har också en bar som håller öppet fram till kl. 23:00 samt ett s.k. Tea Room där det dukas fram kakor, kaffe och te mellan kl. 17:00-19:00. En perfekt plats för lite avkoppling efter en dag fylld med spännande upplevelser.

Läs mer om Hotel Pendini

Komfortabla rum i antik byggnad

Hotellet har 42 rum och hotellet ligger på fjärde våningen i en antik byggnad från 1879. Hotellet har även familjerum, vilket är praktiskt för dig som reser med barn. Rummen är inredda i varma färger och har aricondition, Sat-TV, Wi-Fi och badrum med dusch/kar och hårtork.

OBS. Kommer du med bil så kontakta receptionen innan då det är förbjudet att köra in i stadens gamla del utan tillstånd. De kan sedan hjälpa till med parkeringen.

Läs om rummen på Hotel Pendini

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map