Hotell i Florens

Hotel Panama

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Bra och centralt läge, nära till det mesta

Hotel Panama ligger i ett lugnt område med lokal byggnation, lite i utkanten av Florens historiska centrum. Det är inrett i två byggnader från slutet av 1900talet, och det finns en privat parkering på hotellets gård, där du kan ställa bilen mot en avgift (så länge det finns plats). Du kan köra till hotellet, utan att åka inom stadens så kallade miljözon, vilket är en stor fördel. Om du ankommer med offentlig transport, är det inte långt från stationen till hotellet. Kommer du till Florens för att delta i en av alla de mässor som tar plats i staden, kan läget nästan inte bli bättre, för du bor endast en kort promenad från Fortezza da Basso som är Florens mässområde. När du ska ut och uppleva Florens alla världsberömda attraktioner, kan du nå det mesta på 10-25 minuter, men du kan naturligtvis också ta den lokala bussen.

Ett trevligt hotell med bra service

Genom åren har hotellet löpande blivit renoverat, och det håller en bra 3-stjärnig standard. Det finns en liten reception, hiss, wifi och parkeringsplats på hotellets gård mot betalning så länge det finns plast. Det finns vidare en trevlig frukostrestaurang och en bar, där du kan få ett gott glas vin eller en kaffe. Under sommarmånaderna kan du njuta av din frukost på den privata verandan på hotellets gård, och här kan du naturligtvis också slappna av efter många timmars upplevelser på stan.

Läs mer om Hotel Panama

Fina rum med bra komfort

Det finns totalt 20 rum, fint inredda i olika kategorier, som ligger antingen i huvudbyggnaden, eller i den mindre byggnaden på gården. Inredningen är klassisk, med golv i terrakotta och rummen är utrustade med satellit-TV, minibar, aircondition samt badrum med toalett, dusch eller badkar samt hårfön. Några få rum har balkong, men det är inget vi kan garantera.

Läs om rummen på Hotel Panama

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map