Hotell i Florens

Hotel Palazzo Ricasoli

Tillbyggnaden - här ligger några av rummen
 
Hotel Palazzo Ricasoli är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Palazzo Ricasoli är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Florens här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Centralt beläget

Hotel Palazzo Ricasoli är beläget i hjärtat av Florens historiska center - det är bara en kort promenad att gå till exempelvis Uffizierna och katedralen (Il Duomo). Ett perfekt läge, med andra ord, för att besöka museum, gallerior och de större sevärdheterna i Florens. Precis utanför hotellet har de många trattorior, vinbarer och små butiker.

Bo mitt i ett 1600-tals museum

Hotellet är huserat i ett 1600-tals palats, som tidigare ägdes av familjen Ricasoli. Hotellet har fortfarande bevarat familjens privatägda konstverk, skulpturer och tavlor. När du kommer innanför dörrarna känner du direkt av den majestätiska atmosfären, med taket fyllt av dekorationer och väggarna likaså. Hotellet klassificeras officiellt som ett 4-stjärnigt hotell, men vi på In-Italia vill ge det 3 solar, vilket vi tycker är mer realistiskt. Hotellets tjänster är av bra standard och de har också en restaurang och en bar. Du kan ha en lugn stud på morgonen och inte en kaffe efter frukostbuffén, på hotellets gård. Om du inte känner för att utforska staden alla dagar, kan du istället luta dig tillbaka i en stol på gården, medan du läser din bok, eller kanske tar en tupplur i väntan på lunchen i solen. Om du däremot inte kan vänta med att upptäcka allt vad Florens har att erbjuda, så kan du få hjälp i receptionen med att boka biljetter till diverse museum, eller kanske organisera en vinprovning.
Hotellet har en parkering där du kan parkera bilen för ca. 20 euro per natt.

Läs mer om Hotel Palazzo Ricasoli

Rum och lägenheter i gammal stil

Hotel Palazzo Ricasoli erbjuder både rum och lägenheter (totalt sätt 101 stycken). Rummen har en klassisk inredning, möjligen lite gammalmodig, och vi tyckte inte de var så bra ljudisolerade. Dock är rummen väldigt rymliga, bekväma och alla är utrustade med aircondition, sat-TV, wifi samt badrum med dusch. Lägenheterna är utrustade med en liten kökshörna. Notera att en del av rummen ligger i en nyare tillbyggnad.

Läs om rummen på Hotel Palazzo Ricasoli

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Hotel Palazzo Ricasoli

Läs personliga omdömen av Hotel Palazzo Ricasoli som ligger i Florens. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Palazzo Ricasoli. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bra boende, mycket bra läge och god frukost

Mycket bra plats i 4-bäddsrummet. Det var som en lägenhet. Man kunde t o m laga egen mat om man ville där. Det enda som vi saknade var att Wi-Fi var väldigt svagt i lägenheten.

Frukosten hade allt man kunde tänka sig som skandinav.

Det var bra läge, endast 10 minuters gångväg till centrala delarna av Florens. Parkeringen var dock dyr för två nätter.

Läs mer
 
search map