Hotell i Florens

Hotel Palazzo Ricasoli

Tillbyggnaden - här ligger några av rummen
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Centralt beläget

Hotel Palazzo Ricasoli är beläget i hjärtat av Florens historiska center - det är bara en kort promenad att gå till exempelvis Uffizierna och katedralen (Il Duomo). Ett perfekt läge, med andra ord, för att besöka museum, gallerior och de större sevärdheterna i Florens. Precis utanför hotellet har de många trattorior, vinbarer och små butiker.

Bo mitt i ett 1600-tals museum

Hotellet är huserat i ett 1600-tals palats, som tidigare ägdes av familjen Ricasoli. Hotellet har fortfarande bevarat familjens privatägda konstverk, skulpturer och tavlor. När du kommer innanför dörrarna känner du direkt av den majestätiska atmosfären, med taket fyllt av dekorationer och väggarna likaså. Hotellet klassificeras officiellt som ett 4-stjärnigt hotell, men vi på In-Italia vill ge det 3 solar, vilket vi tycker är mer realistiskt. Hotellets tjänster är av bra standard och de har också en restaurang och en bar. Du kan ha en lugn stud på morgonen och inte en kaffe efter frukostbuffén, på hotellets gård. Om du inte känner för att utforska staden alla dagar, kan du istället luta dig tillbaka i en stol på gården, medan du läser din bok, eller kanske tar en tupplur i väntan på lunchen i solen. Om du däremot inte kan vänta med att upptäcka allt vad Florens har att erbjuda, så kan du få hjälp i receptionen med att boka biljetter till diverse museum, eller kanske organisera en vinprovning.
Hotellet har en parkering där du kan parkera bilen för ca. 20 euro per natt.

Läs mer om Hotel Palazzo Ricasoli

Rum och lägenheter i gammal stil

Hotel Palazzo Ricasoli erbjuder både rum och lägenheter (totalt sätt 101 stycken). Rummen har en klassisk inredning, möjligen lite gammalmodig, och vi tyckte inte de var så bra ljudisolerade. Dock är rummen väldigt rymliga, bekväma och alla är utrustade med aircondition, sat-TV, wifi samt badrum med dusch. Lägenheterna är utrustade med en liten kökshörna. Notera att en del av rummen ligger i en nyare tillbyggnad.

Läs om rummen på Hotel Palazzo Ricasoli

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map