Hotell i Florens

Hotel Monna Lisa

 
Hotel Monna Lisa är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Monna Lisa är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Florens här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

På en lugn gata mitt i Florens historiska centrum ligger det 4 * Hotel Monna Lisa i en vacker renesansbyggnad. Delar av Palazzo Marzichi-Lenzi går tillbaka till 12- och 1300-talet medan hotellets nuvarande utseende härstammar från 14- och 1500-talet då Florens som bekant upplevde sin storhetstid.

Under 1800-talet tillhörde palatset familjen Ciardi Dupré och därför innehåller hotellet idag många skulpturer och verk av den berömde skulptören Giovanni Dupré. Under 1900-talet påbörjade man den förändring som gradvis kom att helt övergå till hotell. Idag finner vi en rad smakfulla rum i såväl den gamla byggnaden som i annexet.

Läs mer om Hotel Monna Lisa

Vi har valt att sälja de sk. "superiorrummen" som finns i annexet då de är både större, har bättre badrum och är trevligare inredda än de gamla rummen i huvudbyggnaden.

De gemensamma lokalerna är extra charmiga och stämningsfulla och när man befinner sig i den frodiga hotellträdgården glömmer man lätt bort att man befinner sig mitt i en storstad. På hotellet finns dessutom bar, solterrass, internet-point. Några av rummen är "non smoking".

Dölj texten
 
 
search map