Hotell i Florens

Hotel Medici

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Medici har troligen tagit sitt namn från den kända Medici-dynastin som hade sin början på 1500-talet då den ädla familjen Medici dominerade större delen av den region vi nu kallar Toscana. Åtminstone kan vi försäkra dig om, att det inte har någonting att göra med läkare eller sjukhus. Tvärtom är Hotel Medici ett enkelt pensionat där du kan njuta av en anständig övernattning till ett bra pris.

Du har här ett perfekt läge

Förutom den stora, fantastiska takterrassen som vetter mot Duomo samt hotellets direkta omgivningar är Hotel Medici ett ganska enkelt hotell. Hotellet ligger däremot perfekt i centrum och med promenadavstånd till många av stadens historiska platser, som Piazza della Signora, Galleria degli Uffizi och Ponte Vecchio. När du stiger ut genom ytterdörren hamnar du direkt i stadens myllrande folkliv, vilket i sin tur innebär att du har nära till stadens många trevliga uteserveringar och restauranger. Även butiker av olika slag ligger precis runt hörnet.

Järnvägsstationen Santa Maria Novella ligger några få minuter därifrån, vilket kan vara praktiskt för dig som vill upptäcka det toskanska landskapet.

Läs mer om Hotel Medici

Njut av utsikten från takterrassen

Så nu vet du att takterrassen antagligen kommer att stjäla en stund av din tid, och bartendern är glad att kunna hjälpa dig med en drink eller en kopp kaffe att ta det uppför trapporna. Det finns ingen restaurang på hotellet, men du kan ordna ett mellanmål från baren under hela dagen. I receptionen står personalen till fitt förfogande och hjälper dig tillrätta om du undrar över något eller vill ha hjälp att boka in olika event.På morgonen kan du njuta av en enkel frukostbuffé i frukostrummet.

Klassiska rum med enkel möblering

Totalt sätt har hotellet 40 rum, och de är alla något gammalmodiga och slitna, men samtidigt bekväma. Vi vill uppmärksamma dig om att då du bor i centrum kan en del trafik upplevas som störande även om trafiken är begränsad och behörighet krävs för att få köra i den historiska delen.

Rummen på Hotel Medici är som sagt enkla, men erbjuder alla telefon, badrum med dusch, och vissa har också takfläkt.

Läs om rummen på Hotel Medici

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map