Hotell i Florens

Hotel Martelli

 
Hotel Martelli är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Martelli är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Florens här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Många som besöker Florens lägger ingen större vikt vid standarden, så länge läget är bra och priset attraktivt. Hotel Martelli erbjuder ett inbjudande och trevligt hotell till bra pris, varför vi med glädje kan rekommendera det. Inrymt i en historisk och elegant byggnad som tillhörde den adliga familjen Medici är hotellet ett av få som fortfarande presenterar den typiska renässans atmosfär av det förflutna. Förutom atmosfären kan du uppleva vackra fresker och antika möbler som präglar hotellets inredning.

Som hemma på semestern

Hotel Martelli är ett relativt litet hotell med en varm och hemtrevlig atmosfär. Hotellet har ett centralt läge på Via Panzini, gatan som leder från Santa Maria Novella till Duomo. Söder om torget Piazza del Duomo hittar du ett hav av smala gator som utgör den historiska stadskärnan med härliga små butiker, trattorior och barer som leder till Palazzo Vecchio och Piazza della signora. Om detta inte har övertygat dig ännu om den centrala platsen, kan vi komplettera den centralstationen som också återfinns på gångavstånd, mindre än 3 minuter.

Läs mer om Hotel Martelli

Fina faciliteter

Hotel Martelli erbjuder en bra service och fina faciliteter såsom som: gratis wi-fi i hela hotellet och en exceptionellt sen utcheckning, först kl. 14.00. På baksidan av hotellet finner du en innergård där du kan njuta av en drink eller bara koppla av. Om du kommer med bil har hotellet ett avtal med ett parkeringsgarage där du får rabatt. Frukosten är kontinental men med färska croissanter och gott kaffe som bryggs direkt på förfrågan - inte från maskin.

Rymliga, mysiga och klassiska

Totalt erbjuder 53 rum i olika storlekar. Det finns dubbel och trippel rum samt 4-bäddsrum för barnfamiljer. De flesta rummen är mycket rymliga och luftkonditionerade. Dessutom är rummen utrustade med satellit-TV, minibar, förvaringsbox samt eget badrum med gratis badprodukter. Några av dem har eleganta möbler och fresker i taket.

Läs om rummen på Hotel Martelli

Dölj texten
 
 
search map