Omdömen från Hotel Malaspina

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Malaspina

Läs personliga omdömen av Hotel Malaspina som ligger i Florens. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Malaspina. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Hotel Malaspina

Florens som semester-destination

Hotel Malaspina
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Malaspina
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2018
Antal resande 3 Vuxna
Namn

OK

Personalen var hjälpsam. Sängen var för hård för mig, men då ordnade de en tunn extramadrass så det blev mjukare. Det var välstädat, men rummet luktade parfym. Vädring och AC hjälpte för stunden, men ACn var högljudd så jag ville inte ha den på under natten. Frukosten var bra.

Florens som semester-destination

Det finns mycket att se i Florens, historiska trädgårdar, konstmuseer, men ibland väl långa köer. Just nu var det svårt med transporter eftersom hela centrala stan var uppgrävd, men det blir säkert bättre när spårvagnen är färdigbyggd.

Hotel Malaspina
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Malaspina
Enkelrum
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2018
Antal resande 1 Vuxen
Namn

Bedömning av Hotel Malaspina

Jättetrevlig och hjälpsam personal. Stort och bekvämt rum med fungerade AC, fungerande kyl.
Bekväma, stora sängar, extra kuddar. Tyst rum (hörs nästan ingenting utifrån), tjocka väggar, vi hörde inte mycket av grannarna heller.
Litet kassaskåp i rummet, räcker för dokument men inte för t.ex. lapptopp.
Vi fick hjälp med att skriva ut biljeter.
Det tar stund att ta sig till tågstationen men det är inte alls långt till sevärdheter
Rent både i rummet och badrummet

Florens som semester-destination

Hotel Malaspina
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Malaspina
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

internet funkar på rummet men hastighet på den är inte imponerade
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Centralt placerat hotell

Ett trevligt och centralt placerat hotell med en parkeringsplats (20 euro om dagen) till hotellets gäster utanför hotellet. P-hus i staden kostar 25 euro om dagen.

Hotel Malaspina
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Malaspina
Dubbelrum med balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Bo och Carin från Sverige bodde på Hotel Malaspina i Florens från den 30. april till den 2. maj 2013.

Allt fungerat jättebra. Både Hotellet i Florens och agricultura i San Gimignano. Vi är jättenöjda.

Och med en toppenservice från er.

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2013
Antal resande 4 Vuxna
Namn
Hans och resesällskap från Krylbo i Sverige bodde på Villa di Capovento i Castellina in Chianti från den 20. till den 22. maj 2012.

Resan blev mycket lyckad och de boende/nätter, 4 av 7 var till belåtenhet, avskilt och lugnt i Chiantidistriktet och centralt (och lugnt) i Florens.
Inför nästa resa, för det blir en, kommer vi givetvis att se vad ert företag har att erbjuda.
På återseende!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Pontus med sällskap från Höör i Sverige bodde på Hotel Malaspina i Florens från den 20. till den 21. juli 2010 var de även hyrde bil sen åkte de till Hotel Alta La Vista i Marina di Castagneto C. och avslutade med sin resa på Cantine Cesani i San Gimignano.

Hej. Vi anlände Florens vid 20.00 och hämtade ut hyrbilen. Det flöt på väldigt bra. Hotellet var bra. Det enda problemet var att hitta dit, men efter att ha stannat vid ett flertal tillfällen och frågat folk på stan så gick det väl. Lite bättre kartor kan behövas bifogas (tyvärr hann vi inte kolla upp detta innan vi åkte). Hotellet vid kusten var jättefint, nästan nybyggt och bra service. Boendet översteg våra förväntningar. Dock hade vi lite språkproblem generellt, då det är en ganska liten by och alla pratar nästan endast italienska, vi hankade oss fram hjälpligt på vår engelska/tyska/franska. Vill man endast ha sol och bad så är detta ett perfekt ställe att åka till; lugnt och bra och bra standard. Dock om man önskar något annat (aktiviteter) så är det ganska begränsat, då blir det till att ta bilen och åka inåt landet till någon större ort. Hos Cesanis i San Gimignano fick vi ett väldigt bra bemötande (på engelska), och fick se vinkällare och prova vinerna som tillverkas på gården. De var väldigt hjälpsamma och hjälpte oss finna bra restauranger och andra sevärdheter i närheten. Då det finns väldigt mycket att se i området inom korta avstånd så var det perfekt att ta enstaka dagsturer med bilen till Siena, Chianti, San Gimignano etc. Standarden här var vad man kunde förvänta sig, helt ok, men ingen överstandard. Vi saknade aircondition på rummet, då det var väldigt varmt nu i juli. En rekommendation till den som åker till Cesani i Pancole är att promenera 600m till byn Pancole och restaurangen där, mycket god mat och väldigt bra service. Dessutom rekommenderar vi att åka under veckodagarna till Cesanis, då de har aktiviteter måndag-fredag på gården. Allmänt har det varit skönt att ha allt förbokat och betalat, så det är bara att checka in och checka ut på fem minuter oavsett var vi har anlänt. Generellt är vi mycket nöjda och har haft en fantastisk semester.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 Nästa sida
 

Liknande ställen

Hotel Botticelli

Florens, Toscana

Hotel Panama

Florens, Toscana

Hotel Unicorno

Florens, Toscana

Rekommendationer till dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

search map