Omdömen från Hotel Malaspina

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Malaspina

Läs personliga omdömen av Hotel Malaspina som ligger i Florens. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Malaspina. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Centralt placerat hotell

Ett trevligt och centralt placerat hotell med en parkeringsplats (20 euro om dagen) till hotellets gäster utanför hotellet. P-hus i staden kostar 25 euro om dagen.

Hotel Malaspina
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Malaspina
Dubbelrum med balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Bo och Carin från Sverige bodde på Hotel Malaspina i Florens från den 30. april till den 2. maj 2013.

Allt fungerat jättebra. Både Hotellet i Florens och agricultura i San Gimignano. Vi är jättenöjda.

Och med en toppenservice från er.

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2013
Antal resande 4 Vuxna
Namn
Hans och resesällskap från Krylbo i Sverige bodde på Villa di Capovento i Castellina in Chianti från den 20. till den 22. maj 2012.

Resan blev mycket lyckad och de boende/nätter, 4 av 7 var till belåtenhet, avskilt och lugnt i Chiantidistriktet och centralt (och lugnt) i Florens.
Inför nästa resa, för det blir en, kommer vi givetvis att se vad ert företag har att erbjuda.
På återseende!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Pontus med sällskap från Höör i Sverige bodde på Hotel Malaspina i Florens från den 20. till den 21. juli 2010 var de även hyrde bil sen åkte de till Hotel Alta La Vista i Marina di Castagneto C. och avslutade med sin resa på Cantine Cesani i San Gimignano.

Hej. Vi anlände Florens vid 20.00 och hämtade ut hyrbilen. Det flöt på väldigt bra. Hotellet var bra. Det enda problemet var att hitta dit, men efter att ha stannat vid ett flertal tillfällen och frågat folk på stan så gick det väl. Lite bättre kartor kan behövas bifogas (tyvärr hann vi inte kolla upp detta innan vi åkte). Hotellet vid kusten var jättefint, nästan nybyggt och bra service. Boendet översteg våra förväntningar. Dock hade vi lite språkproblem generellt, då det är en ganska liten by och alla pratar nästan endast italienska, vi hankade oss fram hjälpligt på vår engelska/tyska/franska. Vill man endast ha sol och bad så är detta ett perfekt ställe att åka till; lugnt och bra och bra standard. Dock om man önskar något annat (aktiviteter) så är det ganska begränsat, då blir det till att ta bilen och åka inåt landet till någon större ort. Hos Cesanis i San Gimignano fick vi ett väldigt bra bemötande (på engelska), och fick se vinkällare och prova vinerna som tillverkas på gården. De var väldigt hjälpsamma och hjälpte oss finna bra restauranger och andra sevärdheter i närheten. Då det finns väldigt mycket att se i området inom korta avstånd så var det perfekt att ta enstaka dagsturer med bilen till Siena, Chianti, San Gimignano etc. Standarden här var vad man kunde förvänta sig, helt ok, men ingen överstandard. Vi saknade aircondition på rummet, då det var väldigt varmt nu i juli. En rekommendation till den som åker till Cesani i Pancole är att promenera 600m till byn Pancole och restaurangen där, mycket god mat och väldigt bra service. Dessutom rekommenderar vi att åka under veckodagarna till Cesanis, då de har aktiviteter måndag-fredag på gården. Allmänt har det varit skönt att ha allt förbokat och betalat, så det är bara att checka in och checka ut på fem minuter oavsett var vi har anlänt. Generellt är vi mycket nöjda och har haft en fantastisk semester.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Mikael och Laura från Uppsala i Sverige bodde på Hotel Malaspina i Florens från den 17. till den 18. september 2008. Innan dess hade de bott på Residence il Convento i Rapallo.

Här kommer kort beskrivning om våra upplevelser av Rapallo och Florence.

Ja, både Rapallo och Florence är mycket trevliga städer att besöka. Rapallo var helt okänt för oss innan resan och det blev verkligen en positiv överraskning! Vacker omgivning, mysiga små gränder att shoppa i, nära till naturupplevelser och restaurangerna höll bra kvalitet.

I det stora hela, ja. Bäddsoffan i Rapallo var inte i det skönaste laget, men helt okej. Utsikten från rummet vägde upp det hela!

Naturreservatet runt Mt. Portofino var höjdpunkten med vistelsen i Rapallo. Vi tog båten från Rapallo till Portofino (en mysig liten by/stad) och vandrade därifrån till San Fruttuoso. Fantastisk utsikt längs hela leden! Efter lunch och ett dopp utanför det medeltida klostret i San Fruttusos fortsatte vi uppåt mot berget. Väldigt få turister och fin natur. Brant stigning så man får vara i ganska god form. Stannade till vid en ekologisk gård, Agririfugio Molini, där vi blev väldigt vänligt bemötta. Gården, som bedrivs som ett kooperativ, producerar både olivolja och honung. Vi blev serverade en rejäl fruktsallad och hemmabakad kaka. Utsikten från serveringen på 500 meters höjd var underbar! Vi gick sedan runt bergstoppen i stället för hela vägen upp, kände att benen började bli trötta. Traskade vidare till San Rocco och Camogli, därifrån det går tåg tillbaka till Rapallo. Vi missade tåget och tog bussen i stället, som visade sig att ta omvägen via alla små byar i området.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Hotel Botticelli

Florens, Toscana

Hotel Panama

Florens, Toscana

Hotel Le Due Fontane

Florens, Toscana

Rekommendationer till dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

search map