Hotell i Florens

Hotel Malaspina

 
Hotel Malaspina är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Malaspina är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Florens här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Bo i historiska omgivningar

Det familjedrivna Hotel Malaspina som är inrett i en historisk byggnad, ligger i gröna omgivningar på Piazza Indipendanza med kort promenadavstånd till Florens centralstation (cirka 5 minuters promenad) och centrala Florens (10 minuters promenad). Från torget fram för hotellet finns det bussförbindelser till den övriga delen av staden, om du inte har lust att gå Det finns ett stort urval av restauranger inom mycket avstånd, och du bor granne med många av lokala florentinarna.

Bra faciliteter

Hotellet har en 24-timmars reception och en bar som är öppen redan från förmiddagen till sent på kvällen. Det finns dessutom en frukostrestaurang där du kan njuta av dagens första måltid, samt en hall, en trevlig lounge och en liten möteslokal. Om du ankommer i bil finns det möjlighet att parkera i ett närliggande garage.

Läs mer om Hotel Malaspina

Bra utgångspunkt för att utforska staden

Om du väljer att bo på Hotel Malaspina, har du en riktigt bra utgångspunk för att utforska staden, men bor samtidigt på behagligt avstånd till stadens, stundtals, störande nattliv. Det är endast en kort promenad till den stora inomhusmarknaden på två våningar; men också till den berömda utomhusmarknaden Mercato San Lorenzo, där du kan köpa all världens saker, bland annat skinnväskor. Florens är ju konstens mekka, och alla världsberömda museum ligger i stort sätt utanför dörren - och du får naturligtvis inte missa den imponerande domkyrkan Santa Maria del Fiore.

Rena men enkla rum

De 31 rummen är alla rena, men enkelt inredda. De flesta har kakel eller parkett på golven, men det finns också några få rum med matta. Rummen har aircondition, sat-TV, wifi, minibar, kassaskåp, telefon samt badrum med toalett, dusch och hårtork.

Dölj texten
 
 
search map