Hotell i Florens

Hotel Machiavelli

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Florens är en stor kulturskatt, och i det stora historiska centret har många byggnader genomgått förändringar genom århundraden. Byggnaden som numera rymmer Hotel Machiavelli Palace var ett kloster på 1300-talet, och har sedan varit ett privat hem där en adelsfamilj bodde och efter en omfattande renovering år 2000 har det alltså blivit ett hotell - som på ett fint sätt lyckats kombinera dåtidens stämning och våra dagars önskningar om hög komfort.

Det handlar inte bara om att synas

När du träder in i den trevliga hallen från den livliga handelsgatan, känner du inte att du är på ett stort hotell med 90 rum - istället har man lagt vikt på att att vara ett intimt hotell, och inte ett "maskinellt" hotell - även om allt går som smort: den professionella nivån är hög, och du kan alltid få hjälp i receptionen.

Läs mer om Hotel Machiavelli

Allt som krävs för en härlig vistelse

Utöver sitt strålande läge, bjuder Hotel Machiavelli Palace på en 24-timmars reception, bar, frukostrestaurang, hall, lounge, två hissar, TV, takterrass och wifi på hela hotellet. Alla rummen har eget badrum, aircondition, satellit-TV och minibar.

Läs om rummen på Hotel Machiavelli

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map