Omdömen från Hotel Decó

 
Hotel Decó är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Decó är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Florens här
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Decó

Läs personliga omdömen av Hotel Decó som ligger i Florens. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Decó. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Ingrid och Jan från Falun i Sverige bodde på Hotel Decó i Florens från den 8. till den 9. oktober 2008. Innan dess hade de bott på Hotel Edelweiss Stella Alpina i Venedig.

Tack så mycket för hjälpen att hitta bra, billiga ställen att bo! Venedig var härlig. Vi köpte ATVO's båtbiljetter på flygplatsen. Det gav oss obegränsade resor på båtarna vilket vi varmt rekommenderar. Vi köpte inte Venice card - som är 3-7 dagar - speciellt eftersom vi bara hade 2 fulla dagar i Venedig. Vi njöt av alla båtresorna inte minst till Murano ("glas"
on) och Burano (spets ön men många vackra kläder).
En varm dag åkte vi ut till Lido och vandrade bort till stranden där vi sov en stund i solen.

I Florens var vi på en mycket fin rundvandring.

Stort tack för hälpen!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Jan och sällskap från Västerhaninge i Sverige bodde på Hotel Decó i Florens från den 17. till den 21. maj 2008.

Arrangemangen fungerade utmärkt och semestern har varit riktigt bra. Hotel Italia i Siena är utmärkt. Hotel Deco fungerade ok i förhållande till pris och läge Rummet var ok, men jag tycker att entrén och trappan ser för sunkig ut vilket drar ned intrycket.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Jan och sällskap från Västerhaninge i Sverige bodde på Hotel Decó i Florens från den 12. till den 13. maj 2008.

Arrangemangen fungerade utmärkt och semestern har varit riktigt bra. Hotel Italia i Siena är utmärkt. Hotel Deco fungerade ok i förhållande till pris och läge Rummet var ok, men jag tycker att entrén och trappan ser för sunkig ut vilket drar ned intrycket.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Magnus med sällskap från Vikarbyn i Sverige bodde på Hotel Decó i Florens från den 3. till den 4. juni 2007.

Hej! då vi tidigare varit i florens visste vi att staden var trevlig och att området där hotellet låg var bra. Vi anser att det läge på hotellet som vi hade verkligen är förstaklassigt då det ligger på gatan mellan de "turistiga/kulturella" kvarteren samt de mysigare mindre gränderna. Väldigt litet hotell vilket först upplevdes som förvånande samt dålig bemötande av en dock tyvärr stressig person. Bra var ändå att även fastän vi kom tidigare än check in tid så fick vi lämna bagaget och sedan ut för att möta florens. Kanske skall man verkligen påpeka att detta är ett litet hotell. Det var ju trots allt ganska många "stjärnor" och andra kanske kan förvänta sig, liksom vi gjorde först, ett HOTELL. Vi är dock helt nöjda och anser även att det var prisvärt att boka genom er och en otroligt bra och snabb service. Tack än en gång. Med vänliga hälsningar Anette och Magnus



Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2007
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2006
Antal resande 1 Vuxen, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2006
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Albergo Firenze

Florens, Toscana

Ambrosiano

Montecatini Terme, Toscana

Hotel Martelli

Florens, Toscana

Rekommendationer till dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

search map