Hotell i Florens

Hotel Curtatone

 
Hotel Curtatone är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Curtatone är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Florens här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Detta charmiga lilla hotell som ligger endast några få minuters gång från Florens kändaste sevärdheter mellan centralstationen Santa Maria Novella och floden Arno. Det är inte långt till floden och mycket nära hotellet ligger även Florens kommunala teater där det om vinterhalvåret visas många trevliga operor och koncerter. Det är lätt att ta sig till hotellet med bil och mot betalning kan man få tillgång till ett garage nära hotellet.

Alla hotellets 12 rum ligger på andra våningen i ett vackert gammalt palats på hörnet av Via Curatone och Borgo Ognisanti. Rummen är välmöblerade och har all modern komfort så som eget badrum med toalett, aircondition, minibar, förvaringsbox samt satelit-TV. Många av rummen har dessutom egen balkong! Hotellet har även en trevlig frukostrestaurang, bar och hiss.

Läs mer om Hotel Curtatone

Här bor man nära Florens historiska centrum: På endast 5 minuters promenad kommer man till Fortezza da Basso och Florens domkyrka når man på ca. 10 minuter. Hotellet drivs av Hotel Argentina som ligger på första våningen där man ska anmäla sig vid ankomst (check-in).

På första våningen under hotellet finns också en trevlig bar där man kan få en god kopp kaffe eller något av starkare slag.

OBS: i Förbindelse med de stora modemässorna gäller andra priser.

Dölj texten
 
 
search map