Hotell i Florens

Hotel Croce di Malta

 
Hotel Croce di Malta är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Croce di Malta är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Florens här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Historiens vingslag märker man tydligt av i Florens historiska centrum och Hotel Croce di Malta bidrar i hög grad till stämningen.

Lägg märke till reliferna, det joniska kapellet och skulpturerna från romartiden och tänk på de romerska byggnaderna som hotellet är byggt ovan på. På 1800-talet fungerade den praktfulla byggnaden som kloster för barmhärtighetssystrarna som gav husrum åt stadens fattiga kvinnor.

Läs mer om Hotel Croce di Malta

Idag erbjuder hotellet hela ett hundra rum, restaurang, takterrass och inte minst en innergård med pool. Rummen är alla utrustade med badrum, satellit-TV, aircondition, minibar samt möjlighet till internet. Hotellet har reception 24 timmar om dygnet och det är möjligt att köra fram till hotellet för att lasta av / på bagage för att sedan parkera bilen i ett av de parkeringshus som hotellet samarbetar med (mot betalning). På hotellet finns det även konferensfaciliteter.

Dölj texten
 
 
search map