Omdömen från Hotel Corona d'Italia

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Corona d'Italia

Läs personliga omdömen av Hotel Corona d'Italia som ligger i Florens. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Corona d'Italia. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Central beliggenhed

Hotellet har en virkelig god standart - meget rene og dejlige væresler. Vi var to voksne og et barn og vi kunne nok have tænkt os et større værelse, men det var helt fint. Servicen var virkeligt god, specielt ved morgenmaden, men i receptionen kunne de med fordel have vist lidt mere initiativ. Vi syntes også at det er lidt mærkeligt at man skal betale for WiFi. Der er ganske lydt på gangene, men vinduerne er helt lydtætte så Air-condition gik rigtigt godt at regulere. Hotellet er super godt som base for udflugter til blandt andet Firenze, Fiesole og Pisa.

Florens som semester-destination

Tag hop-on bussen til Fiesole - dejlig landsby med et afslappet tempo go gode restauranter. Selve Firenze skal man engentlig bare gå rundt og nyde.

Hotel Corona d'Italia
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten

Udvalget var lidt beskedent, de som var ansvarlige for morgenmaden var fantastiske.
 
Själva boendet på Hotel Corona d'Italia
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet
Mikael och Ulla från Bjursås i Sverige bodde på Hotel Corona d'Italia i Florens från den 30. mars till den 2. april 2011.

Vår resa till Florens blev mycket lyckad, staden hade så mycket att erbjuda. Hotel Corona d´Italia hade ett utmärkt läge, nära centrum och nära till järnvägsstationen och lätt att hitta dit. Personalen på hotellet var mycket trevlig och hjälpsam, frukostbuffén var fräsch och förhållandevis riklig med kaffe, te, juice, bröd, pålägg, youghurt, frukt, musli, ägg. Mycket rent och fint. Bokning och informationen inför resan fungerade utmärkt. En utflykt med lokalbuss upp till Fiesole kan rekommenderas.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Mars 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2010
Antal resande 4 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Björn med sällskap från Lidingö i Sverige bodde på Hotel Corona d'Italia i Florens från den 27. till den 29. april 2008.

Hej, Resan till italien blev den upplevelse vi hoppats på och vi har många minnen med os tillbaka . Vi la upp vår resa så att vi startar i Florens med två övernattningar vilket var bra eftersom Florens har så mycket att visa oss turister och därefter reste vi med bil till Sienna. Sienna blev vår utgångspunkt för att resa runt i Chianti distriktet. Efter att ha vandrat runt bland affärer och marknader i Florens tog vi en rundtursbuss för att få en överblick av det vi ej funnit på egen hand. Hotellet låg centralt och standarden var god. Emelertid så hamnade våra vänner på första våningen ut mot gatan och det var störande. Ha med öronproppar. Biluthyrningen var professionell och vi fick en ny och mycket bekväm bil (den hade endast gått 150 mil). Att hitta ut ur Florens visade sig inte vara så lätt men vi hade med oss en GPS och med dess hjälp gick det bra. Toscana och Chianti distriktet bjöd på många slingriga och branta vägar. Vi tog väg 222 till Sienna och på vägen dit stannade vi i Greve där det finns ett toppen mysigt torg.

Sienna, ja vad skall man säga om denna stad. Den är mindre gästvänlig mot turister än Florens men det finns mycket att uptäcka även i Sienna. Torget, Domenoch alla små restauranger. Vi fick snabbt lära oss att Siena är en mindre stad än Florens, restaurangern öppnade ej före 19.30 på kvällen. Matbutiker stängde på efterdagen och det var allmänt svårt att handla något på eftermiddagen. I affärer tillämpadet strikt priser på prislappen vilket ej var så noga i Florens. I Florens prutade säljarna innan man öppnat munnen om man såg tveksam ut. Ett slott och vingård man ej får hoppa över är Castello di Brolio. Detta slott är ursprunget till Chiantivinet och vi fann ätt Allt om Mat/VIN hade gett slottet sin utmärkelse för 2006. Kul va.

Är man intereserad av hur vin blir till och se det i mindre skala så skall man svänga av till de små vingårdarna. Leta efter tre flaskor eller tre tunnor som märke vid vägen. En vecka tycks vara lång men det går fort när man har kul. All bokningar genom In Italia har fungerat bra den enda smolken i bägaren var Sterlings flygning hem där vår platsbokning ej var registrerad. Nu är vi hemma igen och det gäller att sortera alla minnen och fotografier.

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Mars 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2006
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2006
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2005
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2005
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2001
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map