Omdömen från Hotel Cimabue

 
Hotel Cimabue är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Cimabue är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Florens här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Cimabue

Läs personliga omdömen av Hotel Cimabue som ligger i Florens. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Cimabue. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Hotel Cimabue

Florens som semester-destination

Hotel Cimabue
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Cimabue
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2019
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

En liten oas mitt i Florens

Ett litet bra, men gammalt hotell, rent och snyggt på gångavstånd från centrum. Lugna och stillsamma omgivningar, så man kan få sin nattsömn.
Vänlig personal.
Kan varmt rekommenderas när man ska uppleva Florens.

Florens som semester-destination

Hotel Cimabue
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Cimabue
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Basalt men centralt

Det finns vad som ska finnas: sängar, ettok badrum - och för ett av rummen, en trevlig liten gårdsträdgård. Personalen är vänlig. Frukosten är mycket basal, men den kan man addera till runt hörnet. Bästa med hotellet: 10 min från centrum.

Florens som semester-destination

Trevlig och imponerande stad med bra restauranger - fick mycket gratis limoncello. Men i juli är där för många turister.

Hotel Cimabue
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Cimabue
Trippelrum
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 4 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel Cimabue

Jo tack hade vi 4 underbara dagar i Florens med trevligt rent Hotell och mycket centralt. Skönt vädret. Fick se många museer, kyrkor etc. Och naturligtvis god mat ??

Florens som semester-destination

Hotel Cimabue
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Cimabue
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Budgethotel

Säkert prisvärt för den som söker lite billigare boende i Florens. Men vi tyckte promenaden till centrum var aningens för långt, trånga rum, litet och trångt badrum men rent vad vi kunde se.

Florens som semester-destination

Hotel Cimabue
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Cimabue
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Firenze

Hotel Cimabue, är perfekt för en vistelse i Florens, vilken service, hade vi ett mysigt rum med liten terrass. Vi hade bil som vi fick hjälp med till garaget 5 min från hotellet, och när vi skulle lämna så kom de med bilen igen. Det fungerade perfekt.

Florens som semester-destination

Kom ihåg att komma tidigt om du inte vill stå i kö i två timmar för att komma in i katedralen.

Hotel Cimabue
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Cimabue
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Trångt

Hotel Cimabue
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Cimabue
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2016
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Bra!

Hej trevligt litet, personligt och lugnt hotell med gångavstånd till centrum. Till mötegående och vänlig personal. Små men rena rum och badrum. Vi borde skrivit att vi ville ha delade dubbelsängar men det ordnade de till andra natten (alltså två täcken). Frukost över förväntan med gott kaffe.

Rekommendationer till andra gäster

Mycket speciell restaurang "La menagere" på gatan mot centrum, små portioner och lite dyrare men härlig miljö. Beställ bord.

Hotel Cimabue
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Cimabue
Dubbelrum
Trippelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2015
Antal resande 5 Vuxna
Namn

Bedömning av Hotel Cimabue

Florens som semester-destination

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2015
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bra läge i Florens

Helt ok mellanklasshotell med bra läge till det mesta. Lugnt läge. Dock ngt hårda sängar.

Hotel Cimabue
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Cimabue
4-bäddsrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 5 Nästa sida
 
search map