Omdömen från Hotel Cellai

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Cellai

Läs personliga omdömen av Hotel Cellai som ligger i Florens. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Cellai. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Helgbesök

Vi blev väldigt bra mottagna av personalen som bjöd på färskpressad apelsinjuice. Sköna sängar. Fint läge och lugnt utanför - hade rum mot innergården. Badet helt ok. Ljust och trevligt. Massor av trevliga gemensamma ytor på hotellet. Innehållsrik frukost. Några kakor hade dock kunnat bytas ut mot grönsaker.

Florens som semester-destination

Hotel Cellai
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Cellai
Dubbelrum (classic)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Nyttjades inte
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2019
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Härlig semester i Firenze

Vi har verkligen haft en härlig och helt perfekt semester i Firenze. Hotellet var bra och det var en perfekt service där. För att uppleva stadens alla underbara byggnader både från ut-och insidan, fick vi stå i timmeslånga köer. Men vi fick upplevelser och såg saker som vi aldrig kommer att glömma. Det är inte sista gången vi reser till Italien. Vi besökte även Siena och det var absolut värt besöket. Det rekommenderar vi varmt. Marianne Skovgaard Petersen och Ejnar Clausen.

Florens som semester-destination

Hotel Cellai
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Cellai
Dubbelrum (classic)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

otroligt bra hotell i centralt läge

Florens som semester-destination

Hotel Cellai
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Cellai
Dubbelrum (classic)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Härlig vistelse i Florens

Vi bodde på ett väldigt fint hotell. Det var mysigt och komfortabelt samt personligt inrett.
Bra service och perfekt belägenhet, bortsett från att i rummet som är ut mot gata, där upplever man störande trafik.

Florens som semester-destination

Hotel Cellai
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering

Det är störande trafik när man bor i rummet ut mot gatan.
Frukosten

Det var en helt underbart god frukost.
 
Själva boendet på Hotel Cellai
Dubbelrum (classic)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Februari 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel Cellai

Florens som semester-destination

Hotel Cellai
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Cellai
Dubbelrum (classic) m. extrabädd
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2018
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Centralt och trevligt

Hotellet ligger centralt. Nära stationen - vi kom med tåg från Bologna. Samtidigt i promenadavstånd till det historiska centret i Florens, vilket var ett plus.
Personalen var vänlig och servicen bra. Rummet var övermöblerat till 2 personer med hela 3 sängar.

Florens som semester-destination

Vi har varit i Florens förr, men denna gång lite besvikna på det stora antalet turister som finns överallt i centrum - vilket betydde att man inte kan strosa runt avslappnat.
I kvarteret bakom Santa Croce - i det judiska kvarteret - hittade vi mer lugn och ro. Vi kan rekommendera Ristorante Sant'Ambrogio i närheten av Synagogan. En härlig italiensk restaurang med utsökt mat och vänligt service.
Annars hade vi en god middag på Trattoria Antico Fatto, precis vid rådhuset.

Hotel Cellai
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Cellai
Dubbelrum (classic)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Använde inte.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Mycket mysigt hotell!

Bra läge, bra personal, bra rum och allmänna ytor.

Florens som semester-destination

Hotel Cellai
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Cellai
Dubbelrum (classic) m. extrabädd
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn

BRA HOTELL MEN SÄMRE STÄDNING

Ett mycket personligt och charmigt hotell, bra beläget i Florens. Trevligt inrett, många olika små sittplatsgrupper och en väldigt trevlig terass. Fin service då vi anlände med bil, garagepersonalen kom och hämtade bilen, parkerade den och levererade den sedan till hotellet inför vår avresa. En av receptionisterna gav oss flera bra tips för vår vistelse. MEN städningen av vårt badrum var tyvärr dålig. Första dagen fanns ett kvarglömt underplagg från tidigare gäst kvar. Andra dagen hade någon som städade ha glömt kvar intorkad blodig näsduk/papper i badrummet.

Florens som semester-destination

I närheten av hotellet finns en saluhall med en matmarknad på andra våningen. Där kan nog alla hitta något att äta till lunch, Trevligt att strosa omkring där. Vi besökte Florens i början av augusti, vilket nog inte är bästa tiden med tanke på att så många besöker staden då. Dessutom väldigt varmt. Ett långt besök i Boboliparken rekommenderas. Här kan man njuta av parken, statyer och museum. Parken ger också skugga och svalka. Från högsta punkten i parken är det en vidunderlig utsikt!

Hotel Cellai
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Cellai
Dubbelrum (classic)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Glans perioden är över, åtminstone nästan

Vi fick ett rum på 4: e våningen med två dubbla våningssängar. Rummet fungerade bra. Duschdraperier kunde med fördel ha varit nyare / renare. De skulle med fördel kunna användas mer för underhåll, rengöring och dammning. Detta gällde ursprungligen i allmänna utrymmen. Frukost var helt OK, med undantag av att kaffet var bara ljummet. Hotellet ligger i den gamla staden med korta avstånd till sevärdheter. Vi var där i juli och det var fullt med amerikaner överallt, även på hotellet. Förvänta dig inte att du kan surfa helt och hållet på internet, men arbetade för att behöva läsa Aftenposten. Mycket hjälpsam personal som hjälpte oss med bokning av matlagningskurser och mycket mer. Parkera utanför huvudentrén, ge din nyckel i receptionen. Hotellet har ett avtal med ett garage inte långt borta att hämta / leverera bilar. Parkering kostar 22 euro per dag. Privata garage i närheten kostnader fördubblas gärna. Food Hall är inte långt borta. En stor upplevelse, men besöka platsen innan rusningstid börjar klockan halv elva gånger.

Florens som semester-destination

36 grader i skuggan under dagen innebar att vi flydde till vinregioner i högre terräng fram till kvällen kom. Mycket trevligt att cruice runt Greve in Chianti. Stora vingårdar med provsmakning och "affärer" med varor som produceras. Florens har smala och upptagen gator där hustrun aldrig i världen skulle sätta sig bakom ratten. Personligen tycker jag det så :). Inte en stad att besöka på sommar semester om du kommer med barn. Då städerna runt Gardasjön tusen gånger bättre.

Hotel Cellai
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Cellai
Familjerum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Härligt hotell i Florens

Härligt hotell i Florens med alla sevärdheter inom gångavstånd. Nära den stora matmarknaden där vi åt lunch alla tre dagar vi var där. Då luftkonditioneringen inte fungerade på våra vuxna barns rum erbjöds de istället två enkelrum. Självklart utan att extra avgift. Superservice! Fin frukost. Smidigt att anlända med bil och så körde hotellet in bilen i garaget åt oss.

Hotel Cellai
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Cellai
Dubbelrum (classic)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2015
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 5 Nästa sida
 
search map