Hotell i Florens

Hotel Cellai

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Cellai ligger i ett trevligt område med lokal bebyggelse och många bra restauranger, och bland de närmsta grannarna finner man Florens spännande, men för många turister förhållandevis okända matvarumarknad, samt den berömda San Lorenzo marknaden. Stationen och domkyrkan hittar man båda två inom kort avstånd, cirka 10-15 min promenad härifrån.

Från studenthotell till fascinerande 4* hotell

Hotel Cellai har drivits av den mycket sympatiska familjen Cavallo ända sedan 1991, och ganska långsamt har det utvecklats från ett simpelt studenthotell på andra våningen utan hiss till et 4 stjärniga hotellet i Florens. Den senaste renoveringen var 2005, och familjen har lagt all sin energi och sparkapital i projektet, som man får säga har lyckats till perfektion.

Läs mer om Hotel Cellai

Konstnärlig och personlig inredning

Det är inte så många år sedan hotellet flyttade ner även till första våningen, och den före detta vagn-porten renoverades efter konstens alla regler. De gamla originala takbjälkarna har handmålats med fina mönster, och både den stora receptionen samt de många trevliga gemensamma rummen har utsmyckats med vikt på att ge hotellet en alldeles speciell atmosfär. Familjen Cavallo har ett brett samarbete med olia konstnärer, som använder hotellet för utställningar under perioder.

Takterrass och flera plus

Frukosten serveras i den trevliga restaurangen, och den avslappnade stämningen förstärks av klassisk musik och levande ljus. Om eftermiddagen finns det te och kaffe tillgängligt för hotellets gäster i de trevliga gemensamma utrymmena. Hotellet erbjuder även fri tillgång till internet. Ett av Hotel Cellais allra största plus är dess takterrass, var man också hittar ställets loungebar. Här kan man luta sig tillbaka och läsa en bok i eftermiddagssolen eller ta en drink innan middagen, medan man njuter av utsikten över Florens tak.

Fina rum

Hotellet har totalt 58 verkligt fint och klassiskt inredda rum. Här har man haft öga för detlajer, och alla rum har telefon, satellit-TV, aircondition, minibar samt badrum med dusch eller badkar, hårfön och toalett.

Läs om rummen på Hotel Cellai

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map