Hotell i Florens

Hotel Botticelli

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Botticelli ligger i utkanten av Florens hektiska marknadsområde, San Lorenzo, där du hittar allt från folkliga restauranger som unika Trattoria Mario (endast 35 meter bort), över till bodar med skinn- och lädervaror, till matvaror i den gamla, övertäckta saluhallen.

Läge och charm

Om läget och stämningen (både på hotellet och i kvarteret) är Hotel Botticellis trumfkort, så är det ändå inget att säga om komforten - här finns både dygnsöppen reception, bar, hiss, wi-fi i de gemensamma utrymmena, handikappvänliga rum, och en fin liten terrass. Hotellet har även ett privat litet garage.

Du har hela Florens fascinerande historiska centrum framför dina fötter när du bor på Hotel Botticello. Oavsett om du vill promenera över Ponte Vecchio, besöka domkyrkan eller se Michelangelos David-staty på Accademia-muséet, så kan du nå dem alla till fots på en kvart. Dessutom bor du här med så många restauranger inom några hundra meter att du inte hinner testa dem alla på en vecka. Lägg därtill ett charmigt hotell, som utstrålar intimitet och mysiga stunder. Ett perfekt val till en parsemester.

Läs mer om Hotel Botticelli

Du bor med komfort

Rummen är enkla men komfortabla. De är utrustade med luftkonditionering, minibar, kassafack och privat badrum med hårtork.

Läs om rummen på Hotel Botticelli

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map