Hotell i Florens

Hotel Astro Mediceo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Astro Mediceo heter detta lilla hotell, som faktiskt mer känns som ett privat boende. En perfekt liten oas som passar dig som vill bo småskaligt borta från massturismen, men ändå så pass centralt att du med lätthet kan ta dig runt stadens olika sevärdheter. Huset i sig själv är historiskt och byggdes under 1800-talet, men hade då namnet Villa Ortigia. Det var först år 2015 som villan öppna sina portar för allmänheten och kunde erbjuda ett mysigt boende med mycket charm.

En skön oas i en vacker kulturstad

Hotel Astro Mediceo ligger endast ett par kilometer bort från stadens kända sevärdheter, uppe vid Le Cure och det tar ca 20 min att promenera in till Piazza del Duomo, beroende på din takt förstås. Läget gör at du kommer en bit bort från turistmassorna, även om du fortfarande befinner dig i stadens centrala delar. Och du har allt du behöver inom lagom avstånd, allt från matbutiker till barer och restauranger. Men du behöver inte gå så långt för att äta gott, då även hotellet har en restaurang som håller hög standard och som serverar lokala specialiteter. Till hotellet hör dessutom en skön liten trädgård, där du kan sitta ute och njuta av både vistelsen som något gott att dricka samt av frukosten om vädret tillåter.

För dig som kommer med bil kan det vara bra att veta att hotellet har en liten parkering, men med endast ett fåtal platser (8 st). Ett par hundra meter från Hotel Astro Mediceo finns bl. bussar som tar dig runt staden. Det går även att, på förfrågan och efter tillgänglighet, låna cyklar på hotellet. Och givetvis hjälper personalen dig som vill boka taxi, olika events mm. Tåget går nära intill.

Läs mer om Hotel Astro Mediceo

Endast 15 rum

Rummen kan ligga i villan eller i ett annex. Rummen har olika stilar både gällande färger och möblering varav t.ex Superior och Deluxe är modernare och skiljer sig från Classic som har en mer traditionell stil. Alla har samma faciliteter som Wi-Fi, aircondition, vattenkokare, minibar, telefon och hårtork.

Läs om rummen på Hotel Astro Mediceo

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Hotel Astro Mediceo

Läs personliga omdömen av Hotel Astro Mediceo som ligger i Florens. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Astro Mediceo. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Hotel Astro Mediceo

Frukosten var plastik, men annars ett fint hotell. Det ligger ca 20 min från själva centrum, så man vara beredd på att gå en del

Läs mer
 
search map