Semesterbostad i Florens

Grande Teatro i Boboli trädgården

 
Grande Teatro i Boboli trädgården är inte tillgänglig i dagsläget
Grande Teatro i Boboli trädgården är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Florens här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Boboli trädgården ligger lite gömd bakom det stora Palazzo Pitti få minuters promenad från Florens övriga sevärdigheter: em>Ponte Vecchio, Piazza della Signoria, Uffizzerna och domkyrkan. Trädgården är en av de vackraste botaniska trädgårdarna och här finns ett stort antal botaniska arter tillsammans med flera konstnäristiska mästerverk under trädens kronor, detta är ett naturens museum en plain air.

I äventyrliga omgivningar har man uppfört det s.k Grande Teatro nel prato delle Colonne var det finns omkring 2100 sittplatser. Scenen ser man utan hinder från alla platser men så klart så är det svårare att se detaljer från de bakre raderna.

Läs mer om Grande Teatro i Boboli trädgården

.

OBS: Ställs föreställningen in innan den startat refunderas biljettpriset om man lämnar tillbaks biljetterna på fetsivalens biljettkontor senast 7 dagar efter den inställda föreställningen. Ställs föreställningen in efter dess början, refunderas biljetterna inte. Föreställningen kan skjutas upp till 90 min. om det regnar eller vid andra meteorologiska förhållanden som förhindrar att det kan starta i tid

Dölj texten
 
 
search map