Hotell i Florens

Grand Hotel Cavour

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hög bekvämlighet i stadens hjärta

Grand Hotel Cavour är ett vällyckat exempel på, hur man på ett bra sätt kan kombinera gamla historiska funktioner med modern och nutida stil.

Vi visste att hotellet hade varit ett palats på 1200-talet, men vi blev verkligen förvånade då vi ankom till hotellet. Den utvändiga fasaden är intressant och vacker, men då vi kom innanför dörrarna tappade vi nästan andan över den vackra interiören. Receptionsområdet har en charmig atmosfär med vackra marmorgolv, och det hänger vackra konstverk överallt - stenstatyer, fresker och arkader, så välbevarade att det nästan känns som att befinna sig i ett museum.

Hotellet erbjuder ett perfekt läge för dem som vill vara i centrala Florens, där alla sevärdheter är inom kort räckvidd. Du hittar katedralen och det berömda torget Piazza della Signora endast 200 meter från hotellet. Ponte Vecchio och Galleria degli Uffixi är också endast några minuters promenad bort. I närheten av hotellet kan du självklart hitta bra trattorior, barer och butiker.

Mer än bra för ett stadshotell

Hotellets faciliteter är mycket välutvecklade för ett stadshotell - och den riktiga pärlan är gömd på taket. Här hittar du en lounge med den bästa utsikten över Florens, och du kan nästan röra katedralen från terrassen. Detta är stället, där du kan starta dagen med en cappuccino, eller avsluta dagen med en svalkande cocktail innan du går ut i staden och hittar en bra restaurang för kvällen. På hela hotellet upplever du en avslappnande atmosfär, även på den amerikanska baren och restaurangen som ligger nedanför kan du integrera de historiska ramarna med något mer nutida. Restaurangen erbjuder goda rätter och baren i samma område har öppet till midnatt.

Efter en dag med intensiv sightseeing, erbjuder Grand Hotel Cavour ett litet spa-område, där du hittar turkiskt bad, ett avslappningsrum och ett litet gym. Parkering är också möjlig på hotellet, men det kostar 40 euro om dagen - ett alternativ är att nyttja ett P-hus i utkanten av staden.

Läs mer om Grand Hotel Cavour

Stilfulla och välutrustade rum

Hotellet har totalt 103 eleganta rum. Rummen är byggda i olika stilar, men alla blandar modernt och klassiskt på ett bra sätt. Hotellet erbjuder olika typer av rum, men alla har gratis wifi, telefon, sat-TV, minibar, vattenkokare, aircondition, värdebox samt badrum med dusch eller badkar.

Läs om rummen på Grand Hotel Cavour

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map