Hotell i Florens

Grand Hotel Baglioni

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Även om Florens har hundratals hotell, så kommer varje fiorentinare nicka igenkännande (och troligen också uppskattande), när du nämner Grand Hotel Baglioni. Många hotell smyckar sig med titeln "Grand Hotel", och ännu fler med fyra stjärnor, men det är sällan dessa två kvalitetsmärken är så välförtjänta som de är för Grand Hotel Baglioni. Detta statliga hotell har i mer än 100 år huserat berömdheter från hela världen i de smakfulla rummen mitt i Florens historiska centrum.

Här möts de kända och kungliga

Hotellet har varit känt i över 100 år som ett av stadens ledande hotell. Den ståtliga byggnaden uppfördes i början av 1800-talet, som bostad till furstarna Carrega Bertolini. De måste ha haft behov av stor plats, för då palatset blev ombyggt till hotell 1903, fick inte mindre än 193 rum och nio konferenssalar plats, samt stora lounger, lobbys, en restaurang, en bar, takterrass och mycket mer. Genom åren har hotellet bland annat tagit emot besök av Rudolph Valentino, Orson Welles, Giacomo Puccini, Italiens kung Umberto II, Benito Mussolini... men också moderna filmstjärnor älskar att nyttja detta hotell, så du ska inte bli förvånad om du möter George Clooney i baren. Hotellet har inget garage, men de har ett avtal med ett närliggande parkeringshus som både hämtar och lämnar bilen till de gäster som inte avskräcks att betala för denna service.

Läs mer om Grand Hotel Baglioni

360 graders panoramautsikt

Det är en estetisk fröjd att gå runt i detta stora hotell och betrakta de smakfulla detaljerna, för att avsluta turen på takterrassen, där din frukost serveras (eller en av dagens andra måltider) på hotellets restaurang B-Roof. Här är utsikten över staden sannerligen enastående. Det är ingen överdrift, när vi säger, att du genom de stora panorama-fönstren och takterrassen har en 360 graders utsikt över vackra Florens - inklusive Brunelleschis berömda kupol på Florens domkyrka. Grand Hotel Baglioni kan varmt rekommenderas till alla, som gärna vill betala lite mer för att bo furstligt i Florens.

Smakfullt inredda rum

Rummen är precis som resten av hotellet, smakfullt inredda, och har tillgång till eget badrum med dusch - ofta i kombination med ett badkar - och hårfön, luftkonditionering, minibar, satellit-TV, Wi-Fi och kassafack. Det finns totalt 8 handikapp-vänliga rum, som ligger på 3:e och 4:e våningen.

Läs om rummen på Grand Hotel Baglioni

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Grand Hotel Baglioni

Läs personliga omdömen av Grand Hotel Baglioni som ligger i Florens. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Grand Hotel Baglioni. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Stämning i världsklass

Läs mer

Astrid och man från Danderyd i Sverige bodde på Grand Hotel Baglioni i Florens från den 13. till den 14. juli 2007.

Florens var mycket bra och motsvarade förväntningarna,vi har varit där många gånger Och stannade bara en natt .Vi hann dock med en liten tur på förmiddagen innan vi åkte. Hann också besöka vår favoritrestaurang Bibo.

Läs mer

Bedömning av Grand Hotel Baglioni

Läs mer

Bedömning av Grand Hotel Baglioni

Läs mer

Bedömning av Grand Hotel Baglioni

Läs mer

Bedömning av Grand Hotel Baglioni

Läs mer
 
search map