Omdömen från Dimora Pilastri

 
Dimora Pilastri är inte tillgänglig i dagsläget
Dimora Pilastri är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Florens här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Dimora Pilastri

Läs personliga omdömen av Dimora Pilastri som ligger i Florens. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Dimora Pilastri. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Yael med familj från Nybro i Sverige bodde på Dimora Pilastri i Florens från den 18. till den 21. juni 2008.

Tack för er förfrågan och uppföljning - det gör att man känner sig väl omhändertagen och att ni bryr er om kvalitetsfrågor på ett professionellt sätt.Vårt besök i Florens blev mycket lyckat, inte minst för att det fungerade mycket bra med boendet som vi hade bokat genom er. Lägenheten var fin och läget mycket bekvämt för promenader i centrum. Vi upplevde det dessutom som mycket tryggt - polisstationen ligger i fastigheten mittemot :-). Signore Paulo - som pratar mycket bra engelska - hjälpte oss skaffa parkeringstillstånd för boende så det löste sig med bilen. Han tipsade oss också om bra matställen - bl.a. inomhusmarknaden i närheten och Trattorian i huset bredvid.Det enda som inte stämde med beskrivningen på hemsidan var att det inte fanns riktig aircondition - däremot fanns det en takfläkt i sovrummet och en i hallen. I vardagsrummet fanns en elektrisk fläkt. Problemet med dessa fläktar är att de är relativt högljudda jämfört med A/C. I övrigt var lägenheten väl utrustad, ren och fin. Dessutom fick vi lite motion eftersom lägenheten ligger på 3:e våning utan hiss.Vi hade tur med vädret och njöt av varma och soliga dagar. Mina italienska morföräldrar hade haft en stor gård i Villamagna så vi körde dit och spanade. Eftersom jag pratar italienska var det enkelt för oss att kommunicera, något som annars kan förmodligen vara lite problematiskt i Italien eftersom det finns många italienare som inte pratar engelska.Förutom Florens och Villagna var vi också i Fiesole, Chiantivägen, San Geminiano, Volterra och Pisa. Vi körde från Kalmar till Trelleborg, tog nattfärjan till Rostock och körde vidare genom Österrike. Vi övernattade i Steinach am Brenner och körde sedan ner längst Gardasjöns västra sida. På vägen hem körde vi längst den östra sidan och vi övernattade utanför München. Den här tiden på året var det helt ok att köra.Vi är alltså mycket nöjda med resan, den service vi fick av värden och av er. Era hemsidor är mycket välorganiserade och informativa. Jag rekommenderar er med nöje till andra vänner och bekanta. Och jag återkommer om tillfälle ges för oss att återvända till Italien.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 3 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Mars 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2007
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map