Semesterbostad i Florens

Dimora Pilastri

 
Dimora Pilastri är inte tillgänglig i dagsläget
Dimora Pilastri är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Florens här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I Florens historiska centrum ligger denna välmöblerade och komfortabla lägenhet på fjärde våningen i en byggnad från 1300-talet. Här bor du nära allt det spännande i staden, men dock inte i ett kvarter som är överröst med turister.

Ett utmärkt val för dem, som gärna vill ha möjlighet att själva kunna laga mat någon gång emellanåt, kanske efter att ha besökt någon av de närliggande marknaderna vis San Lorenzo eller Sant'Ambrogio.

Läs mer om Dimora Pilastri

Trerumslägenhet med 4 sovplatser (4. våningen utan hiss):
- Lägenheten är ca. 75 m² och består av en stor entré, stort uppehållsrum med två bäddsoffor för vardera en person och matavdelning, gediget kök med spis, kylskåp och diskmaskin, litet rum med tvättmaskin, sovrum med dubbelsäng och två badrum med toalett och dusch. Lägenheten är dessutom utrustad med aircondition, gratis internetförbindelse, TV, centralvärmeanläggning, "dansk" kaffemaskin, hårfön, strykjärn och bräde med mera.

Dölj texten
 
 
search map