Omdömen från Casa Rovai
 
Casa Rovai är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Rovai är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Florens här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Bra och centralt läge

Allt funkade perfekt med bokning och tillträde. Väldigt nära till allt man vill titta på i Florens. Vi hade fönster in mot gården och stördes därför inte av gatuljud. Rummet var fint med takmålning. Lite trångt att bo tre personer, i princip får bara sängarna plats. Dubbelsängen lite kort för en person på 195 cm. Extrasänger var en utdragssoffa med hård resårmadrass. Vänlig och hjälpsam personal. Receptionen var alltid bemannad under frukosttiden, 8-10. Frukosten är väl som den är i Italien, men det fanns naturell youghur och färsk skuren frukt - positivit. Ett litet minus för att man sjäkv fick stöta på när tillbehören behövde fyllas på - men då skedde det snabbt. När vi anlände fick vi karta och beskrivit förslag på restauranger i närheten.

Rekommendationer till andra gäster

I närheten finns restauranten Touch med menyern på Ipads. Det var riktigt häftigt med bilder och filmer som illustrerade rätterna. Också väldigt bra mat, om än lite små portioner. Med hjälp av internetsidan Italienfotboll.se bokade vi biljetter till fotbollsmatch Fiorentina - Parma. Det funkade jättebra med biljettleverans till hotellet bl.a. - biljetterna låg på rummet när vi kom. Arenan en halvtimmes spännande promenad ifrån Casa Rovai. Vi hyrde bil i två dagar och åkte till de varma källorna i Saturnia i södra Toscana, och nattade över där. På hemvägen till kusten Marina de Grosseto.

Casa Rovai
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Casa Rovai
Trippelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2013
Antal resande 3 Vuxna
Namn
Visa alla omdömen från Casa Rovai
 
search map