Hotell i Florens

Casa Rovai

 
Casa Rovai är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Rovai är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Florens här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Casa Rovai är ett trevligt litet "gästhus" som ligger mitt i Florens historiska centrum. Här har du nära till flera av stadens viktigaste sevärdheter som bl. a Domkyrkan, Santa Croce och Palazzo Vecchio. Trots att byggnaden är historisk har man lyckats få till vissa moderniteter på detta boende, vilket syns allra tydligast i frukostmatsalen som även fungerar som intenetpoint. Förutom frukostmatsalen finns det ett uppehållsrum och en liten terrass till ditt förfogande där du kan pusta ut efter dagens upplevelser. Du kan även förse sig med mineralvatten, precis som det finns kaffe samt te framdukat i den lilla loungen där det även finns lite guideböcker. Det kan vara bra att veta att du kan köpa till frukost på stället, annars är det bara att ge dig ut till en av Florens många fik, där du kan njuta av en god kopp kaffe under bar himmel.

Du bor i ett gammalt palats

casa Rovai är inrett i en stor lägenhet som ligger på andra och tredje plan (utan hiss) i ett av Florens gamla palats och stället har varit i familjens ägo i över 100 år. Det var först under år 2005 man beslutade sig för att göra om lägenheten till ett litet bed & breakfast. Ägarna har som tur är lagt stor vikt på att bevara den ursprungliga stilen med antika möbler, precis som man har bevarat alla gamla freskmålerier i taken och på väggarna, som ger stället sin alldeles speciella atmosfär. Behöver du tips och råd när det gäller sevärdheter är det bara att fråga personalen som gärna finns till hands.

Läs mer om Casa Rovai

Du bor i enkla men välinredda rum

Det finns totalt 6 rum, som alla har aircondition, Sat-TV och förvaringsbox. Då alla rum vetter mot den lugna innergård, är det inte mycket här som kan störa nattsömnen. Rummen kan kombineras på många sätt om man reser många tillsammans, dessa möjligheter beskrivs nedan. En del rum inkl enkelrummen har privat badrum ute i korridoren, medan alla övriga rum har privat badrum med dusch och toalett på rummet.

OBS: Det är viktigt att ni informerar er ankomsttid vid bokningen då det inte finns personal på plats hela dagen.

Vi vill dessutom göra er uppmärksam på att det INTE är möjligt att parkera vid hotellet och att du heller ej kan köra fram till dörren för att lämna / hämta bagage pga. de regler som gäller i området. Dock kan du förbeställa en p-plats i det närliggande parkeringshus (50 m) som kostar ca. 25 euro per dag.

Dölj texten
 
 
search map