Omdömen från Casa Glamoroso

 
Casa Glamoroso är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Glamoroso är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Florens här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Casa Glamoroso

Läs personliga omdömen av Casa Glamoroso som ligger i Florens. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Casa Glamoroso. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Anna och Lars från Linköping i Sverige bodde på Casa Glamoroso i Florens från den 5. till den 12. november 2011.

Generellt fick vi en fantastisk resa med ett fantastiskt boende. Lägenheten ligger väldigt centralt och var ytterst bekväm i alla avseenden (har erfarenhet och varit i Florens flera gånger). Mera central än denna lägenhet är svår att få tag i, vi hade gångavstånd till hela Florens kulturella utbud och stadskärna. Närmaste livsmedelshall ca 150-200 m, taxistation 50 m och Domen bara några kvarter bort.

Vill man ha några förbättringsönskemål så bör utrustningen med husgeråd i köket förbättras (väldigt knapert) och på undervåningen i huset fanns en bar som spelade hög discomusik sent vid flera tillfällen under vår veckovistelse som störde nattsömnen. Allt beror på hur känslig man är för sådant, men överlag är vi mycket nöjda och värdinnan Christina Mancini var mycket vänlig och gav oss viktiga och användbara råd. En lägenhet som kan rekommenderas.

Upplysningar om recensenten

Resperiod November 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map