Omdömen från Casa Anguillara

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Casa Anguillara

Läs personliga omdömen av Casa Anguillara som ligger i Florens. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Casa Anguillara. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Charlotte med familj från Stockholm i Sverige bodde på Casa Anguillara i Florens från den 9. till den 12. november 2012.

Jag och min familj är mycketnöjda med vistelsen. Lägenheten var renoverad pch badrummen fräscha. Det bästa var läget för vi kunde promenera till turistattraktionerna. Värden var trevlig och lät oss stanna en stund extra under sista dagen eftersom det passade reseschemat. Det enda jag har att invända mot är att det var rätt mycket krogljud från gatan under kvällarna/ nätterna. Det berörde inte oss nämnvärt men om man är ljudkänslig passar det bättre med något annat.

Upplysningar om recensenten

Resperiod November 2012
Antal resande 6 Vuxna
Namn
Siw med medresenärer från Norsholm i Sverige bodde på Casa Anguillara i Florens från den 5. till den 8. september 2009.

Var staden och området trevligt? Ja, allt var mycket trevligt. Känns att det är en mindre stad. Har boendet levt upp till era förväntningar? Vi bodde mycket bra med närhet till allt vi ville se och upptäcka. Har ni tips till nästkommande? Vi hade förberett oss och "läst på" om Florens. Var ett bra beslut. Det finns så mycket att se och tex många byggnader är ganska anonyma extriört. Har ni andra kommentarer om boendet, området, den lokala befolkningen eller oss? Lägenheten mycket bra. Men soffan, 7.e platsen (som vi ej behövde) hade ej fungerat. Den var ej fullmått.
Bra bemötande av värdpar. Kändes tryggt, vi märkte inget av ficktjuvar ute på stan. Trevlig bemötande i de flesta affärer och restauranger. Mycket bra service och kontakt med In italia.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2009
Antal resande 6 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2009
Antal resande 7 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map