Semesterbostad i Florens

Borgo Santissimi Apostoli

 
Borgo Santissimi Apostoli är inte tillgänglig i dagsläget
Borgo Santissimi Apostoli är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Florens här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Lägenheten Borgo Santissimi Apostoli ligger i en medeltidsbyggnad i Florens härliga centrum. Här har man shoppingmöjligheter, kaféer och matställe precis utanför dörren. Både domkyrkan, bron Ponte Vecchio, Uffizi galleriorna och mycket annat ligger inom 10-15 minuters promenad.

85 m² med internetuppkoppling

Lägenheten är ca. 85 m² stor och har nyligen renoverats. Den är placerad mellan första och andra våningen (sk. mezzanin) varför den hiss som finns i byggnaden inte riktigt är till någon nytta då man ändå ska använda trappan. Lägenheten är dessutom utrustad med internetförbindelse, diskmaskin, tvättmaskin, mikrovågsugn, "skandinavisk kaffebryggare" och hårtork.

Läs mer om Borgo Santissimi Apostoli

Trerumslägenhet med 4 sovplatser:
- Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå och matplats, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Allt som allt en välutrustad lägenhet för både korta och långa vistelser. OBS: Det finns inte aircondition.

Dölj texten
 
 
search map