Semesterbostad i Florens

Balcone Borgo Pinti

 
Balcone Borgo Pinti är inte tillgänglig i dagsläget
Balcone Borgo Pinti är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Florens här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Balcone Borgo Pinti ligger i kvarteret med samma namn: Borgo Pinti snett mitt emot hotellet Four Seasons där man även finner närmaste restaurang. Ca. 5 minuters promenad från lägenheten finns det inköpsmöjligheter och flera matställe. Ankommer man i bil ska man veta att lägenheten ligger vid ingången till stadens miljözon, men på kort avstånd ligger torget Piazzale Donatello dit du kan ankomma i bil och parkera.

Lägenheten ligger på fjärde våningen i ett gammalt palats utan hiss. Den är fördelad på två våningar och har en liten balkong med plats för två stolar (som dock vänder mot Piazzale Donatello och trafiken) samt utrustad med aircondition i vardagsrummet och sovrummet på loftet, TV, tvättmaskin samt välutrustat kök med ugn och diskmaskin.

Läs mer om Balcone Borgo Pinti

Trerumslägenhet med 4 sovplatser (med balkong):
- Lägenheten består av en rymlig entré / hall, vardagsrum med kök och utgång till balkongen, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. En trappa i hallen leder upp till loftet med sovrum med två enkelsängar (kan samlas till dubbelsäng) och aircondition samt badrum med toalett, dusch och tvättmaskin.

Dölj texten
 
 
search map