Omdömen från Appartamento dell'Albero

 
Appartamento dell'Albero är inte tillgänglig i dagsläget
Appartamento dell'Albero är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Florens här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Appartamento dell'Albero

Läs personliga omdömen av Appartamento dell'Albero som ligger i Florens. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Appartamento dell'Albero. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Isabella med sällskap från FRÖSÖN i Sverige bodde på Appartamento dell'Albero i Florens från den 4. till den 8. juni 2008.

Florens är underbart, mycket att uppleva. Området där vi bodde var helt ok, nära till själva centrum. Boendet stämde inte helt överens med vad vi fick se via internet. Vi trodde att det var tre skilda sovrum och så var det inte. Kök och ett sovrum var ihop (sovloft) och de andra sovrummen var som ett rum med sovloft. Men det fungerade jättebra ändå.
Men, en balkong eller veranda till en lägenhet man skall hyra är värt mycket. Så det skall vi se till att vi har vid vår nästa resa.
Hon som tog emot oss var mycket trevlig och hjälpsam på alla sätt och vis. Det var bara att ringa henne om det var något. Hon tipsade om bra restauranger på andra sidan av floden.
Det var en upplevelse att komma till dessa restauranger, eftersom det inte var ställen där turister går och äter, utan det är lokalbefolkningen. Priset var också annat än i själva centrum.
På samma sida finns det en supermarket som var mycket bra och billig. Det är här man skall handla allt som man behöver för sin vistelse - mat, vin etc. Gångavstånd till lägenheten.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 5 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map