Semesterbostad i Florens

Appartamenti Cavour

 
Appartamenti Cavour är inte tillgänglig i dagsläget
Appartamenti Cavour är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Florens här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Här bor du mitt i centrala Florens med alla sevärdheter på kort avstånd. I kvarteret finner man ett stort urval av matställe samt möjligheter för inköp.

Välinrett med bra faciliteter

Lägenheten framstår som fin och välskött och ligger på andra våningen i en byggnad med hiss. Den är välinredd och utrustad med satellit-TV, wi-fi internetförbindelse, tvättmaskin, diskmaskin, hårtork, CD/DVD-spelare, aircondition och värmeanlägg.

Läs mer om Appartamenti Cavour

Fyrarumslägenhet med 8 sovplatser (med loft)
- Denna eleganta och välinredda lägenhet kan ta emot upp till 8 personer. Lägenheten består av kök med bord och 8 stolar samt diskmaskin, stort vardagsrum med soffor och utgång till balkong, ett stort sovrum med dubbelsäng och eget badrum med toalett, dusch och hårtork, ett stort sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar, ett öppet loft med två enkelsängar samt ytterliggare tre badrum med toalett, dusch och hårtork. Från loftet har man direkt tillgång till det ena badrummet.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Appartamenti Cavour

Läs personliga omdömen av Appartamenti Cavour som ligger i Florens. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Appartamenti Cavour. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Appartamenti Cavour

Läs mer

Bedömning av Appartamenti Cavour

Läs mer

Bedömning av Appartamenti Cavour

Läs mer

Bedömning av Appartamenti Cavour

Läs mer

Bedömning av Appartamenti Cavour

Läs mer
 
search map