Semesterbostad i Florens

Appartamenti Borgo San Frediano

 
Appartamenti Borgo San Frediano är inte tillgänglig i dagsläget
Appartamenti Borgo San Frediano är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Florens här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I det folkliga kvarteret Oltrarno där man bor på få minuters promenad från den kändare delen av Florens men ändå på behagligt avstånd från de största turistmassorna, finner man en två fina lägenheter på andra våningen (utan hiss) i en byggnad från 1700- talet. Här i Borgo San Frediano finner man ett Florens som fortfarande har sin egen identitet och var de infödda fortfarande är fler än turisterna.

Lägenheterna är fint inredda (2007) och deras väggar har ibland inslag av original väggarna. De har trägolv, taken har friliggande bjälkar och kökshörnorna har fyra kokplattor, microvågsugn och kylskåp med frysbox. Båda lägenheterna har aircondition, egen värmepanna, flatscreen TV med DVD spelare och tvättmaskin. Från lägenheterna har man även utsikt mot Piazza Del Carmine.

Läs mer om Appartamenti Borgo San Frediano

Tvårumslägnehet med 2/4 sovplatser
- Lägenheten består av uppehållsrum med kökshörna och bäddsoffa för 2 personer, sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch och toalett.

Tvårumslägenhet med 4/5 sovplatser och loft
-Lägenheten består av uppehållsrum med kökshörna och bäddsoffa för en person, sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch och toalett. Från uppehållsrummet är det en spiraltrappa upp till ett loft där det finns en dubbelsäng.

OBS: Stanna 7 nätter men betala endast för 5!

Dölj texten
 
 
search map