Hotell i Florens

Al Palazzo del Marchese di Camugliano

 
Al Palazzo del Marchese di Camugliano är inte tillgänglig i dagsläget
Al Palazzo del Marchese di Camugliano är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Florens här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Som en oas dyker Al Palazzo del Marchese di Camugliano upp i en av Italiens viktigaste städer Florens. Hotellet ger ett pampigt och lyxigt intryck samtidigt som du får en känsla av hemtrevnad. Målade innertak och vackra golv bidrar till den rätta atmosfären tillsammans med den lilla mysiga innergården där du kan pusta ut efter en händelserik dag.

Du har ett perfekt läge


Den historiska byggnaden är från 1500-talet och har ett härligt läge mitt i stadens gamla del, bland trånga gränder. Eftersom du bor i centrum har du nära till stadens många sevärdheter och utbud både vad gäller uteserveringar, restauranger och shopping. Inom ca tio minuters promenad når du bl a ett av landets mest kända torg Piazza del Duomo och ett av landets mest besöka sevärdhet Uffizigalleriet. Även stationen Santa Maria Novella ligger inom lagom promenadavstånd, vilket är praktiskt för dig som vill bege dig utanför staden för att upptäcka lite av landsbygden.

Läs mer om Al Palazzo del Marchese di Camugliano

Det är skönt att få varva ner


Även om du befinner i Florens med allt vad som finns att se och göra kan det vara skönt att bo på ett hotell där du kan varva ner i vackra miljöer. Hotellet har vackra salar med sittplatser men det bästa är den lilla innergården där du har bord och stolar som lockar inbjudande till sköna pauser, gärna med något gott att dricka. Här kan du analysera dagen och planera den nästkommande.

Lite som kan vara bra att veta är att hotellet ber dig att meddela en ungefärlig ankomsttid. Och eftersom du befinner dig i centrala Florens krävs det ofta tillstånd att få köra i stan, så om du kommer med bil kontakta receptionen i förväg så vägleder de dig på bästa sätt.

De charmiga rummen är alla olika


Rummen håller samma stil och är alla eleganta på sitt sätt även om det ena inte är det andra likt. En har t ex fresker i taket och andra har stuckaturer, samtliga har dock antika möbler och vissa har en sk connecting door. En del av rummen är vända inåt innergården andra ut mot den lilla gatan.

Rummen är utrustade med aircondition, Wi-Fi, Platt-Tv, Minibar, kassafack, vattenkokare och badrum med hårtork, badkappa och badtofflor.

Dölj texten
 
 
search map