Agriturismo i Fivizzano i Toscana

La Vecchia Canonica di Cotto

 
La Vecchia Canonica di Cotto är inte tillgänglig i dagsläget
La Vecchia Canonica di Cotto är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Fivizzano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Cotto är en liten landsby skönt placerad ovanför Fivizzano och bebodd av få, men vänliga familjer. I landsbyn ska man dock inte förvänta sig inköpsmöjligheter eller barer: Det finns endast invånarna, kor och duvor!

Prästgård, kyrkoklockor och utflyktsmål

Cotto är en liten landsby skönt placerad ovanför Fivizzano och invånarna består av några få trevliga familjer. I själva landsbyn ska man dock inte förvänta sig att hitta inköpsmöjligheter eller barer: Här finns endast invånarna och duvor! Prästgården ligger strax ovanför den gamla kyrkan som blivit väldigt sliten med åren (dock ringer klockan då och då). Landskapet runt omkring är frodigt och bjuder på sköna naturupplevelser. Man kan köra ner till kusten på ca. 45 - 50 minuter och besöka både den toscanska kusten samt naturreservatet Le Cinque Terre på den Italienska rivieran (Ligurien).

Inredning och pool

Prästgården är fördelad på tre våningar. Av den gamla byggnaden finns inte mycket kvar då man blev tvungen att återuppbygga det mesta under den genomgående renoveringen som idag blivit ett härligt gästhus för turister. Lägenheterna bibehåller dock sin gamla charm i form av de gamla träverk i taket samt andra detaljer från gamla tider. Trädgården runt omkring huset är utmärkt för barn med spring i benen och på slutet av trädgården finner man parkeringsplatsen, grillplats samt en härlig pool (10 x 4 meter) omgiven av trädgårdsmöbler som står till förfogande för gästerna.

Läs mer om La Vecchia Canonica di Cotto

Lägenheternas utformning

Varje lägenhet består av kök med kylskåp och spis med ugn samt badrum med dusch:

Det finns en tvårumslägenhet (nr. 5) som ligger på andra våningen och vänder ut mot poolen.

Lägenhet nr. 5
Består av ett litet kök, uppehållsrum med dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, badrum samt balkong med utsikt över poolen och dalen.

Det finns två trerumslägenheter - varje lägenhet har 6 sovplatser (lägenhet nr. 2 och nr. 4).

Lägenhet nr. 2
- Är fördelad på två våningar och vänder mot den gamla kyrkan. Består av uppehållsrum med kokvrå, dubbel bäddsoffa och vacker utsikt från första våningen. En brant trappa leder upp till två sovrum (ett med dubbelsäng och ett med två enkelsängar), badrum samt en gemensam terrass sidan om kyrkan med gott om plats ifall man vill äta ute.

Lägenhet nr. 4
- Ligger på andra våningen. Består av uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa samt en liten balkong med utsikt över poolen och dalen, sovrum med dubbelsäng, stort sovrum med två enkelsängar och plats för en extra säng om det önskas, samt badrum.

De sista två lägenheterna är också trerums, men något större och hör till kategorin "plus".

Lägenhet nr. 1 och nr. 3
De är likandant inredda och delar ingång med lägenhet nr. 2. När man träder in möts man av ett härligt uppehållsrum med dubbel bäddsoffa samt fönster med vacker utsikt, stort kök och en trappa som leder upp till andra våningen. Här finner man ett sovrum med dubbelsäng och ett sovrum med två enkelsängar samt badrum. De har båda utgång till den stora terrassen sidan om kyrkan som är utrustad med trädgårdsmöbler och parasoll samt gott om plats för att sitta ute och äta.

Portvakt och check-in

Stället drivs av en portvakt som hälsar gästerna välkomna varje lördag mellan kl. 16.00 - 20.00 och som kommer förbi då och då för att hålla poolen ren. Stället är utmärkt för barnfamiljer men man bör vara uppmärksam på de branta trappor som leder ner till poolen samt de trappor i lägenheterna 1, 2 och 3. Poolen är öppen från den 15 juni - 15 september (förbehåll för väder och vind).

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Eden Park Resort

Pisa, Toscana

Borgo dei Lunardi

Cerreto Guidi, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

Palazzo Bandino

Chianciano Terme

Borgo Il Poggetto

Casale Marittimo

search map