Semesterbostäder & hotell i Fivizzano

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Om man kommer från semester vid havet i Ligurien eller från det centrala Toscana där man ofta känner sig kvävd av alla turister är det en fröjd för själen att komma till Fivizzano.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

De flesta besökare i denna del av Italien har allt för bråttom med att se de berömda städerna eller ligga på stranden långt borta från den vackraste naturen. Här uppe bland den friska bergsluften kan man njuta av tillvaron och vackra omgivningar i fulla drag. Fivizzano är en trevlig liten by där man lätt får en känsla av att tiden stått stilla i flera generationer. Det finns flera barer och den stora vackra lokalbaren på torget vars historia går runt 100 år tillbaka.

Det finns flera restauranger i byn och förhållandet mellan kvalitet och pris är mycket fördelaktigt.

Byfester: Det finns många arrangemang som fyller ut årets kalender i Fivizzano. Ibland dessa kan vi nämna två arrangemang: I juni hålls det gastronomiska arrangemang Mostra Mercato dei Prodotti Tipici, och i juli är det middag och andra kulturella arrangemang i renässansens namn.

Förslag till utflykter: Om man vill ner till stranden vid La Spezia, till Pisa eller till Lucca, ska man räkna mellan 45 och 60 minuters körning. Från Fivizzano kan vi dessutom rekommendera utflykter till de närliggande Equi Terme och Vindgrottan (16 km), Le Cinque Terre, Pietrasanta, och marmorbrotten vid Massa och Carrara.

Läs mer om Fivizzano

Dölj texten
 
 
search map