Semesterbostad i Figline Valdarno i Toscana

Norcenni Girasole Club

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Att Norcenni Girasole Club är ett mycket omtyckt ställe råder det ingen tvivel om, tvärtom. Men det är kanske inte så märkligt då här finns en uppsjö av aktiviteter för alla åldrar. Speciellt det stora badlandet är hett eftertraktat och här kan barnen och ungdomarna tillbringa flera timmar om dagen. Du som vuxen kan gå på vinprovning och deltaga i matlagningskurser. Förutom en massa roliga aktiviteter har du här alla bekvämligheter som barer, glassbarer, mataffär, basar, restauranger och pizzeria. Du befinner dig i hjärtat av Toscana med Chiantis vackra landskap omkring dig.

Lagunen är barnens paradis

En bidragande orsak till att Norcenni Girasole Club blivit så omtyckt är att man här har tänkt på alla, vilket bl. a de fem poolerna vittnar om. Här finns nämligen pooler för olika behov, stor som liten och det är ingen risk att du får några långtråkiga stunder. Förutom vattenrutschkana och "lagunen" med sina slides, som är något barnen och ungdomaran älskar, organiserar man olika vattenlekar. Förutom de två olika "vattenparkerna" finns här även en uppvärmd inomhuspool. När du och barnen, mot förmodan, tröttnat på att leka vattendjur fortsätter aktiviteterna och underhållningen uppe på torra land.

Läs mer om Norcenni Girasole Club

Rent nöje och nästan som ett äventyr

Parken är stor och här finns även flera aktiviteter på land med bl. a en uppskattad liten äventyrspark där barnen kan utmana sig själva på högre höjder, testa klätterväggen, köra fyrhjuling och hoppa trampolin. Du (med eller utan barn) kan spela fotboll, tennis, volleyboll, basket, minigolf och ta en runda i gymmet. För att toppa det hela har man även ett game room med bl. a biljard och air hockey samt en ridskola.

Här finns allt du behöver och lite till

På Norcenni Girasole Club saknas, som sagt, absolut inget, och du behöver faktiskt inte ens lämna området om du inte känner för det. Här finns fyra restauranger, pizzeria (även take away), barer av olika slag inklusive glassbar. För dig som vill laga maten själv finns det två supermarkets att välja mellan som säljer nybakat bröd, färsk frukt, mejerivaror och mycket annat. En vinshop finns samt en basar som säljer sportartiklar, tidningar, leksaker, presentartiklar och mycket mera.

Internet har du inne på området, mot avgift samt internetpoint. Här finns även apotek, läkare, disco, hårsalong och tvätteri. Området är stort och är det något du undrar över kan du alltid gå bort till informationsdisken, Info Point, som håller öppet dagligen, non stop. I lågsäsong har den fasta tider 09.00-13.00 och 16.00-20.00.

Du befinner dig i ett vackert område

Toscana är känt för sin skönhet och sina pittoreska medletida byar och städer, så vad passar bättre än att göra härliga utlfykter i området. Vill du låta bilen stå kan du antingen ta långa, sköna promenader alternativt hyra scooter eller cykel och i egen takt upptäcka det vackra landskapet som omger dig. Figline Valdarno heter den lilla staden som ligger i din närhet. Trots att staden inte är så stor finns här det mesta du behöver och det bästa av allt, här finns en tågstation som tar dig bl. a till Florens, perfekt för dig som vill låta bilen stå, vilket vi dessutom varmt rekommenderar.

Från Figline Valdarno till Florens är det endast ca 36 km. Andra trevliga städer och byar att besöka och som ligger inom en lagom dagsetapp är Siena, Arezzo, Cortona, San Gimignano och Volterra. Sedan har du ju det härliga vindistriktet Chianti strax intill husknuten med Greve in Chianti. Längtar du efter att få känna sand mellan tårna kan du t.o.m bege dig ut till kusten, som ligger ca 120 km bort, och när du ändå är där kan du passa på att frossa i fisk och skaldjur, samt se det lutande tornet i Pisa.

Du bor i ett historisk hus

Norcenni Girasole Club ligger på historisk mark, och detta märker du först av när du ser det gamla lanthuset Villa Norcenni, som idag hyser lägenheter och rum. På det stora området finns olika typer av boende samt en campingdel,

Läs om rummen på Norcenni Girasole Club

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map