Omdömen från Hotel Villa Casagrande

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Villa Casagrande

Läs personliga omdömen av Hotel Villa Casagrande som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Villa Casagrande. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Toppen ställe!!!

Ett jättefint hotell med bra service och jättebra fruckost.
Kanonbra vinprovning och matlagningskurs på hotellet.
Ligger bra till med många bra utflyktsmål i närheten.

Figline Valdarno som semester-destination

Vi hamnade där första veckan i september då var det festival med riddarspel och marknad,fyrverkeri mm som var jättehäftigt att vara med om.
Åkte tåg in till Florens och det var perfekt.
Sienna och Lucca tycker vi var mysigas utav alla städer vi var till.
Matlagningskursen på hotellet rekommenderas var en av resans höjdpungter.

Hotel Villa Casagrande
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Villa Casagrande
Superior-rum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2017
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Det härligaste hotellet

Villa Casagrande är det härligaste hotellet med en fantastisk historia och en service utan dess like - detta gjorde vårt uppehälle till en oförglömlig upplevelse.

Figline Valdarno som semester-destination

Figline Valdarno är lite ev en trött stad där det inte händer så mycket.

Hotel Villa Casagrande
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Villa Casagrande
Classic-rum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Centralt beläget hotell

Härligt hotell med många trevliga krokar där man kunde sitta och njuta av de vackra omgivningarna.
Vänlig personal i receptionen.
Minus att minibaren (mycket litet kylskåp) inte kylde ner. Så man hade inte möjlighet att förvara vatten eller liknande där. Därutöver ett minus att man som hotellgäst skulle betala 10 euro om dagen om man önskade stolar och parasoll vid poolen.

Figline Valdarno som semester-destination

Trevlig stad med aktivitet på stadens torg. Fint urval av restauranger och 2 goda supermarknader i staden. Stort plus med tåget. Det tar 10 minuter att gå till stationen och därifrån kan du ta tåget till Florens.

Hotel Villa Casagrande
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Villa Casagrande
Classic-rum

Minus att kylskåp inte kyler ner
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Minus att man som hotellgäst ska betala 10 euro om dagen för liggstolar och parasoll.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Underbart

Supermysigt hotell. Bra personal, bra restraurang. Vinprovingen och rundturen är ett måste tycker jag.

Figline Valdarno som semester-destination

Tips är att använda Yelp för att hitta restaurangomdömen. Hyr en bil och ha figline som utgångspunkt

Hotel Villa Casagrande
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Villa Casagrande
Classic-rum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Charm och historia.

Ett charmigt hotell med mycket historia.
Trevlig och hjälpsam personal.
Frukosten var bra men det var ofta tomt på faten och det tog tid innan det fylldes på.

Figline Valdarno som semester-destination

Hotel Villa Casagrande
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Villa Casagrande
Classic-rum

Väldigt små toaletter utan avställningsytor. Ena rummet var väldigt mörkt. Rummet motsvarade i te alls de bilder som visades på hotellets hemsida på ett classic room.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2017
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Fint hotell i sömnig stad

Hotellet i sig är väldigt fint.
Åt ej på resturangen men den såg fin ut.
Frukosten var vi lite besvikna på, kaffet smakade inte särskilt gott, det brukar vara väldigt bra från kaffemaskinerna i övrigt i Italien. Det fanns två sorters bröd att välja på, de var väldigt torra dock, några sorters pålägg fanns där också men inget att skriva hem om. Där fanns ett stort utbud av bakverk och kakor. En morgon var det något problem med elen enligt personalen och vi fick frukosten serverad på små plast-tallrikar och glas.
Utomhus poolen var till vår stora besvikelse stängd för säsongen när vi anlände den 14/9, vädret var strålande varmt så det hade skönt med ett dopp i poolen. Inomhus poolen var öppen dock, fast med kravet att bada med bad-mössa och inte några större möjligheter att sola.

Figline Valdarno som semester-destination

Figline Valdarno är en trött liten stad, där finns vissa guldkorn i resturangväg dock, det finns bra möjligheter att besöka t.ex. Florens från Figline Valdarno.
Ett tips för besök i Florens är att ta tåget, inte bilen som vi gjorde, trafiken är hetsig, minst sagt, och parkering är inte så lätt att hitta. Florens är en fantastiskt vacker stad i övrigt.

Hotel Villa Casagrande
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Villa Casagrande
Deluxe-rum (ingen återbetalning)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Bedömning av Hotel Villa Casagrande

Mysigt hotell och fantastisk trevlig personal. Alltid lika villiga att hjälpa till med olika tips. Pratade bra engelska. Rummet var litet men rent och fräscht. Det negativa var att det rummet kändes väldigt mörkt eftersom det var en gång med tak över utanför fönstret.

Figline Valdarno som semester-destination

Vi hittade en fiskrestaurang i närheten av torget där jag åt en underbar pastarätt med musslor. Utflykten till Montefioralle, som var en väldigt liten ort i bergen, var en upplevelse. Greve in Chianti får man inte heller missa.

Hotel Villa Casagrande
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Villa Casagrande
Classic-rum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Bedömning av Hotel Villa Casagrande

Figline Valdarno som semester-destination

Hotel Villa Casagrande
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Villa Casagrande
Deluxe-rum (ingen återbetalning)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Super hotell

Ett spännande hotell och en speciell upplevelse då uppehållsrum och rum är mycket olika. Hotellet är en upplevelse i sig själv. God service men maten var inte speciellt god.

Figline Valdarno som semester-destination

Hotel Villa Casagrande
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Villa Casagrande
Classic-rum (ingen återbetalning)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2016
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastisk semestervistelse !

Vi, 23-30 och 60 år har bott på Hotel Villa Casagrande i en vecka. Verkligheten överträffade våra förväntningar. Fantastiskt charmerande ställe både vad angår hotellets inredning och vänliga personal. Placeringen är utmärkt då det härifrån är en fin utgångspunkt till de små fina bergsbyarna som ligger som pärlor på en rad i området. Själva staden är charmig med trevliga caféer och matställen som besöks av både turister och lokalbefolkningen.

Figline Valdarno som semester-destination

Hotel Villa Casagrande
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Villa Casagrande
Trippelrum Classic (ingen återbetalning)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang

Frukosten var fin
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2016
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Hotel Belvedere di San Leonino

Castellina in Chianti, Toscana

I Casali del Trebbiolo

Pontassieve, Toscana

La Torraccia di Chiusi

San Gimignano, Toscana

Rekommendationer till dig

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

Caselsa

Certaldo

Hotel Regina

Bagni di Lucca

search map