Agriturismo i Figline Valdarno i Toscana

Hotel Villa Casagrande

Invändig pool på hotellet Terrassen vid den utvändiga poolen Den utvändiga poolen på andra sidan vägen Restaurangen vid den utvändiga poolen Standard rum Deluxe rum Deluxe rum
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

I dag är Antica Taverna Casagrande inte längre hem för adeln utan istället ett praktfullt semesterställe tillägnat oss alla, till rimliga priser. Här finner du fina hotellrum och lägenheter samt en invändig och en utvändig pool. Stadens tågstation tar dig snabbt och enkelt till kulturstäder som t.ex. Florens. En perfekt utgångspunkt för avkoppling och utflykter.

Lantställe i staden - få det bästa av två världar

Denna inbjudande herrgård är byggd i slutet av 1300-talet i en storslagen arkitektur. Stället är delvis inrett som vinkällare med egen produktion och delvis med hotellrum och lägenheter samt spa (med bastu och wellnesscenter) och restaurang som verkligen är värd att resa efter då man äter riktigt bra. På gården arrangeras dessutom med jämna mellanrum kurser i måleri och keramik samt rundvisning i den imponerande vinkällaren med tillhörande produktion av både vin och olivolja.

Pool både ute och inne

På Antica Taverna Casagrande finner du en invändig pool som tillhör hotellets Spa. Denna är öppen året runt då den värms upp av solpaneler. På andra sidan vägen, uppe på en höjd finns ställets utvändiga poolområde med både pool (även öppen för utomstående gäster) med tillhörande solterrass och restaurang med bar. Tillgång till poolen är gratis men man betalar en mindre avgift för att eventuellt använda solstolar och badhanddukar. Utomstående gäster betalar för användning av poolen. Så allt efter vädret och temperaturen kan man välja var man vill ta ett uppfriskande dopp. Åtgång till SPA är på förfrågan och mot en kostnad

SPA avdelningen håller för tillfället stängt tills vidare

Kom i bil men ta tåget till Florens

Vid hotellet finns det parkeringsplats som är gratis för gästerna. Om du besöker Toscana för att uppleva vackra städer som Florens och Arezzo har du en kort promenad (ca. 800 meter) till tågstationen varifrån du smidigt och lätt besöker nämnda städer. För utflykter till landsbygden så som Chianti vindistrikt är utflykter i bil att rekommendera. I själva staden Figline Val d’Arno kan du uppleva stadens torg och uppleva marknaden om tisdagar eller ta en kaffe på ett av de lokala caféerna. Det finns även ett urval av restauranger.

Fina rum i klassisk stil

På Antica Taverna Casagrande finns det 60 hotellrum och 11 lägenheter (som In-Italia förmedlar via en separat beskrivelse) som är rymliga och inredda i smakfull gammal stil. De ligger spridda runt i huvudbyggnaden och grannbyggnader i denna lilla labyrint av gamla byggnader samt den ståtliga parken.

Läs mer om Hotel Villa Casagrande

Läs om rummen på Hotel Villa Casagrande

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map