Omdömen från Hotel Villa Aurora

 
Hotel Villa Aurora är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Villa Aurora är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Fiesole här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Villa Aurora

Läs personliga omdömen av Hotel Villa Aurora som ligger i Toscana. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Villa Aurora. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Maria och Peter från Borlänge i Sverige bodde på Hotel Villa Aurora i Fiesole från den 11. till den 13. juli 2012. Innan dess hade de bott på Relais Ca' Maffio i Roncade.

Vi, Peter o jag är över lag mycket nöjda, bra boenden som levde upp till era beskrivningar. Villa Aurora i Fiesole, utmärkt läge o förbindelse till Florens, att det är lätt bedagat tror jag framgick av er beskrivning… Allt har fungerat väl, vi återkommer gärna nästa år!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map