Hotell i Fiesole

Hotel Villa Aurora

 
Hotel Villa Aurora är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Villa Aurora är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Fiesole här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Fiesole är det perfekta uppehållsstället för dem som vill uppleva Florens oändliga möjligheter inför kultur, shopping och gastronomiska upplevelser, men som inte bryr sig om att bo mitt i storstaden med alla de besvärligheter det ovillkorligen medför.

I Fiesole bor du 20 minuters busstur från Florens centrum, du bor samtidigt i en trevlig stad med den mest imponerande utsikt över Florens, med flera restauranger och caféer i närheten och med en ren oförorenad luft.

Läs mer om Hotel Villa Aurora

Hotell Aurora är ingen ungdom, tvärtemot är detta det stora gamla hederliga hotell, var alla de förnäma gästerna en gång höll hov, även flera krönta huvuden (underligt nog mest drottningar) har bott här under deras besök i Florens.

Tiden går under tiden inte obemärkt för någon av oss, inte heller för detta hotell som med åren har glidit in i den högre mellanklassen av ordinära hotell. Tidens prakt strålar dock ännu igenom och många rum och flera av de gemensamma områdena har deras helt egna charm. Dessutom pågår det fortlöpande restaureringsarbeten utanför säsongen vilket betyder att så småningom blir hotellet finare och finare.

Rummen har naturligtvis eget badrum (med hårfön), aircondition, minibar och satellit-TV samt privat parkeringsplats till hotellet, något du nästan aldrig finner i självaste Florens. Hotellet har även restaurang.

- Standardrum: Dessa rum är ännu inte renoverade, vilken tur att de lever upp till alla de formella krav, det är lite mera slitet än de andre, och de har heller ingen fin utsikt.
- Executiverum: Dessa rum är renoverade inför de sista år eller/och njudtr av en speciellt fin utsikt.
- De Luxe rum: Hotellets bästa rum; de är väldigt olika varandra, men de är alla över hotellets genomsnitt. Några har en vacker utsikt till Florens, andra en intim utsikt över Fiesoles torg, andra har fina freskomålningar på väggar och tak.

Rummen på Hotel Villa Aurora

Dölj texten
 
 
search map