Omdömen från Villa Angelica
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Fantastisk villa som har allt

Vi var 10 vuxna personer som hade hyrt Villa Angelica en vecka (5 par). Vi blev positivt överraskade över villan, och tycker den framstod större än på bilden. Det var gott om plats och allt var välskött, rent och fint. Uteområdet inkl. poolen var väldigt bra. Vi åt frukost på terrassen varje dag, och avslutade som regel dagen i sittgruppen på utsidan av köket. En kväll använde vi också grillen och lagade en god måltid av lokala produkter.

Fabbrica som semester-destination

Fabbrica var en liten, lugn och mysig stad. Det som var väldigt bra var att man bara kunde gå rakt över gatan från Villa Angelica och handla färskt bröd om morgonen, och det man annars behövde till frukost. I tillägg fanns det en liten bar, ett apotek och en klädesbutik.
Vi var var i stort sett i villan och vid poolen medan vi var i Fabbrica. Vi hade hyrt bilar, vilket är helt nödvändigt, så vi kunde resa runt till närliggande platser. Ett par dagar körde vi ut till en strand vid kusten. Vi körde också och besökte Lajatico, Volterra och San Gimignano. Detta kan absolut rekommenderas, dessa städer var så vackra.

Villa Angelica
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Angelica
Villa med 10/13 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 10 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet
Visa alla omdömen från Villa Angelica
 
search map