Villa i Fabbrica i Toscana

Villa Angelica

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Mitt i den lilla byn Fabbrica ligger Villa Angelica, vars historis går tillbaka till mitten av 1800-talet. Den har blivit grundligt renoverad och uppförd till vår tids standard och moderna komfort, men man har ändå lyckats behålla dess arkitektoniska prägel.

Smakfullt möblemang

Villan är smakfullt möblerad, till en viss del med möbler och bilder från det århundrande när villan uppfördes. I byn finns matbutiker, bagare, bar, bank, apotek och läkare, men inga restauranger. För den närmsta restaurang ska man åka 2 km, och vill man ha ett större urval så finns det i Peccioli som ligger 6 km bort.

Läs mer om Villa Angelica

Pool med vattenmassage

Via en trappa kommer man från villan till trädgården var man efter ytterligare några trappsteg kommer ner till poolen på 12 x 4 meter (130 cm djupt) som är omgiven av en mur i tufsten vilket garanterar privatlivets ro. Poolen har en del med vattenmassage och är omgiven av solstolar och parasoller.

Villa Angelica med 10/13 sovplatser (ca. 400 m²):
Villans 400 m² är fördelad på två våningar. På första våningen finns ett kök med fem gasplattor, ugn, diskmaskin och kylskåp med frys, ett uppehållsrum med öppen spis, satellit-TV och soffa, ännu ett uppehållsrum (utsmyckat med väggmålningar) med soffor, en matsal med ett stort matbord, ett badrum med dusch och toalett samt nytt för 2012 ett sovrum med dubbelsäng (kan delas till två enkelsängar). På andra våningen leder en korridor till två sovrum med dubbelsäng (den ena har till och med himmelsäng). En annan korridor leder till två sovrum med två enkelsängar i vardera (man kan sätta ihop sängarna till dubbelsäng om man så önskar). I tre av sovrummen är det möjligt med extra säng. På andra våningen finns även två badrum med dusch och toalett, det ena badrummet har även badkar.

Från köket kommer man genom en glasdörr ut på terrassen som är övertäckt och möblerad med bord och stolar. Här finns även en praktfull pergola varaifrån man ser ut över landskapet ända ner till Volterra.

Villan är utrustad med aircondition, diskmaskin, tvättmaskin, strykjärn, satellit-TV, dvd-avspelar, internet, hårtork och grill.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map